Van 5 Tot 9
Image default
Marketing

3 tips om beter gevonden te worden in Google

Google is de grootste zoekmachine op het internet, maar helaas niet voor iedereen even duidelijk als het aankomt op de werking ervan. Heb jij enig idee hoe Google precies bepaalt welke websites na een zoekopdracht bovenaan in de zoekresultaten verschijnen en welke niet? Naast het feit dat je kunt betalen voor een betere vindbaarheid, kun je er zelf ook veel invloed op uitoefenen door je website goed op te bouwen. Daarnaast zijn er nog een paar handige dingen om te weten om beter gevonden te worden in Google. Lees maar mee!

 

Zorg voor duidelijkheid en consistentie

Hoewel je deels afhankelijk bent van allerlei technische factoren bij het maken van een eigen website, kun je zelfs als leek veel voor elkaar krijgen. Laat iemand die er verstand van heeft jouw website bouwen. Wanneer alles staat, wordt het tijd voor de content. En daarbij is het belangrijk dat je een duidelijke, overzichtelijke website creëert en dat je consistent nieuwe artikelen, producten of nieuwtjes plaatst. Zo houd je je website levendig en actief. Wanneer mensen dan via Google op jouw website terechtkomen, is de kans kleiner dat ze direct weer wegklikken omdat het er niet professioneel uitziet.

 

Verdiep je eens in SEO

Wil je het echt goed aanpakken? Verdiep je dan in SEO. Dat is Zoekmachine Optimalisatie en het zorgt ervoor dat jouw website zo goed mogelijk zal scoren in zoekmachines. Het zijn allerlei activiteiten samen, die je onderneemt om een zo goed mogelijke vindbaarheid te creëren. Dat betekent dat je je onder andere bezighoudt met de juiste, relevante zoekwoorden, trefwoordcombinaties en linkbuilding. Ook die sterke en relevante content op je website draagt hieraan bij. Op het internet kun je uitgebreid uitleg vinden over wat SEO is en hoe je de SEO van jouw website kunt optimaliseren. Doe er je voordeel mee!

 

Backlink pakket kopen

Wanneer je een beetje reseach hebt gedaan dan kom je er al snel achter dat backlinks tellen. Backlinks hebben voor 60% invloed op de ranking en positie van je website. Aan backlinks komen hoeft niet moeilijk te zijn. Je kunt namelijk backlinks kopen! Er zijn sites waar je een backlink pakket kunt bestellen zodat je niet een link, maar meerdere tegelijkertijd krijgt, of verspreid. Dit heeft veel meer effect. Zoek er maar eens op!