Van 5 Tot 9
Image default
Bloemen

Bloemen bezorgen in Amsterdam laat je over aan deze bloemist

Als je de mooiste bloemen wilt laten bezorgen in Amsterdam en nabije omgeving, schakel je de hulp in van URBANBLOOM. Deze erkende bloemenzaak is benoemd tot een van de beste bloemenadressen van Amsterdam waar je bloemen kunt bestellen en kunt laten bezorgen op een locatie naar keuze. Deze bloemist gelooft er namelijk in dat goedkope volumevulling een echte no-go is en ze maakt alleen boeketten met uitsluitend echte bloemen. Jouw duurzame bloemen worden bezorgd in Diemen, Oudekerk aan de Amstel, Durgerdam, Ransdorp, Zunderdorp, Amstelveen en natuurlijk Amsterdam. Dit doen ze met 100% elektrische auto’s die worden opgeladen met groene stroom. Je kan dus wel stellen dat jij je bloemen bestelt bij de duurzaamste bloemist van Amsterdam.

Een prachtig boeket of toch een vaste plant?

Bij URBANBLOOM heb je niet alleen de keuze uit verse bloemen, maar ook uit prachtige vaste planten. De planten die hier worden verkocht zijn gemakkelijk te verzorgen en kan je, net als de bloemen, door heel Amsterdam laten bezorgen. Het is bewezen dat planten je gezondheid verbeteren, je stress verminderen en de luchtkwaliteit in huis verbeteren. Dit is dus een perfect cadeau voor jezelf of een ander! Bekijk de website om het huidige aanbod te bekijken en laat je verleiden om het hele interieur op te fleuren met prachtige bloemen en vaste planten.

Via WhatsApp je bloemen bestellen en laten bezorgen in Amsterdam

Bloemen bestellen was nog nooit zo eenvoudig. URBANBLOOM maakt het mogelijk om via WhatsApp je bestelling door te geven. Je stuurt gemakkelijk een berichtje waarna samen wordt besproken wat precies je wensen zijn, wat je verwacht van je boeket en wat je budget is. Dit is natuurlijk ontzettend handig, vooral als je speciale wensen hebt. Heb je het perfecte boeket al gezien in de webshop? Plaats je bestelling dan, vul de correcte adresgegevens in en geef eventueel overige details op die belangrijk zijn voor je. Betaal gemakkelijk via iDEAL en jouw bestelling is helemaal afgerond. Bestel je voor 12.00 uur? Dan wordt jouw bestelling dezelfde dag nog geleverd.

https://urbanbloom.nl/