Van 5 Tot 9
Image default
Zorg

De beste hygiëneproducten, zoals de Uri-Go, vindt u bij deze expert

Bent u op zoek naar een specialist die hygiëneproducten verkoopt, zoals incontinentiemateriaal? Dan is Van Manen Hygiëneproducten dé webshop waar u moet zijn! Ze bieden bijvoorbeeld de Uri-Go aan. Dit is een spray waarmee u snel urinevlekken schoonmaakt in bijvoorbeeld beddengoed of het tapijt. Ook vindt u in hun assortiment een wasbare onderlegger voor op bed. Zo beschermt u uzelf tegen urineverlies, maar dit product is ook goed te gebruiken tijdens een bevalling of menstruatie. Deze specialist biedt voor iedereen handige producten aan die de hygiëne aanzienlijk verbeteren.

Incontinentiemateriaal en andere hygiëneproducten

Als u last heeft van urineverlies, zijn de Uri-Go en de wasbare onderlegger voor op bed ideaal. Dankzij deze comfortabele matrasbeschermers hoeft u niet na elk urineverlies uw bed te verschonen. Vooral voor ouderen is het bed verschonen een zware klus en vaak kunnen zij dit zelf niet meer. Daarom zijn deze producten ideaal voor ouderen die langer thuis wonen. U kunt echter ook voor andere hygiëneproducten terecht bij deze expert. Zo hebben ze mondkapjes, handschoenen en polsbandjes tegen reisziekte. Ook voor de horecabranche bieden ze producten aan, zoals schoenhoesjes en citroendoekjes. Voor kinderdagverblijven vindt u er onder andere zeep en handdoekjes. In welke branche u dus werkzaam bent en waarvoor u ook hygiëneproducten nodig heeft; bij deze expert vindt u wat u zoekt!

Bestel een matrasbeschermer of ander hygiëneproduct online

Wilt u de hygiëne binnen uw bedrijf verbeteren? Of bent u als particulier op zoek naar incontinentiemateriaal, zoals een wasbare onderlegger of de Uri-Go? De vakmensen van Van Manen Hygiëneproducten helpen u graag verder met deskundig en persoonlijk advies. Zo bestelt u producten waar u volledig tevreden mee bent. Ervaar het gemak van de producten van deze expert. In hun webshop vindt u alle producten die ze aanbieden. Bekijk snel het assortiment en plaats een bestelling om binnenkort te genieten van de praktische producten