Van 5 Tot 9
Image default
Dienstverlening

De functionaliteit van goede bomenrooier

Bomen worden vrijwel altijd verwijdert met de hulp van een bomenrooier. Een bomenrooier is een machine die gemonteerd wordt op een tractor. In feite bestaat dit knappe staaltje techniek uit een heel bewegelijke hydraulische arm. Aan het uiteinde van de machine zijn spades bevestigd die ervoor zorgen dat de boom met zijn wortelnetwerk wordt verwijderd. Dit is belangrijk, omdat bomen door hun wortelnetwerk ontzettend stevig in de grond zitten. Een goede bomenrooier moet daarom alles wat bij de boom hoort verwijderen. Een bijkomend voorbeeld van de bewegelijkheid van de hydraulische arm is het gemak waarmee direct de verwijderde boom verplaats kan worden.

Maak van bomenrooien een gemakkelijke klus

Een bomenrooier maakt van zwaar werk een gemakkelijk klus. Een goede bomenrooier zorgt daarnaast dat u kosten- en arbeidsefficiënt werkt. Hiervoor moet u wel een beroep kunnen doen op een degelijke machine met een hoge bouwkwaliteit. Schrauwen Machinebouw Zundert is een bedrijf dat dit soort bomenrooiers levert. De machines van dit bedrijf zijn ontzettend goed gemaakt en gaan ook nog eens erg lang mee. Schrauwen Machinebouw Zundert is een echte aanrader voor al uw boomkwekerijmachines. Hun bomenrooier is een schoolvoorbeeld van goed toegepaste techniek. Schrauwen Machinebouw Zundert vervaardigt namelijk uw bomenrooier door gebruik te maken van jaren ervaring en extensieve vakkennis. Ook verzorgt dit bedrijf fantastische service, waarop u altijd een beroep kunt doen. Als aanpassingen nodig zijn voor uw specifieke boomrooitaak past het bedrijf hun machine moeiteloos aan naar uw wensen. Uw werk wordt gemakkelijk met een bomenrooier van Schrauwen machinebouw Zundert. Nog nooit was bomenrooien zo prettig!

Kies voor een bomenrooier met bijkomende topservice

Het is echt een aanrader uw bomenrooier te laten leveren door Schrauwen Machinebouw Zundert. Het bedrijf is namelijk dé specialist op het gebied van boomkwekerijmachines. Het bedrijf verzorgt het volledige productieproces van uw bomenrooier zelf. Op deze manier weet u zeker dat het bedrijf invloed heeft gehad op de vervaardiging van ieder detail van uw machine. Daarnaast is het voor dit bedrijf geen enkel probleem u te voorzien van extra toepassingen voor uw bomenrooier. Zo levert het bedrijf naar aanvraag Ferro-pallets om uw verwijderde bomen mee te vervoeren.

https://www.s-m-z.nl/