Van 5 Tot 9
Image default
Groothandel

De specialist in professionelen lijmsystemen

Ga je binnenkort een groot project aan waar je lijm voor nodig hebt? Denk bijvoorbeeld aan het tegelen van de keuken of misschien wel je badkamer? Doe je dit als professional of ben je toch een hobbymatige klusser? Dat maakt voor Kiesel Nederland niet uit. Ben je een consument, bedrijf of een echte professional dan zit je bij dit bedrijf goed als je bouwmaterialen gaat aanschaffen. Als groothandel biedt dit bedrijf namelijk diverse materialen aan die je nodig hebt voor de afbouw van je project. In het aanbod van deze specialist vind je onder meer lijmsystemen voor vloerlijm, diverse voorbereidingsproducten, maar ook het product egaline.

Ontvang advies van een ervaren specialist

Als je van plan bent bouwmaterialen te kopen, dan wil je natuurlijk investeren in kwaliteit. Als je kiest voor Kiesel Nederland, dan weet je zeker dat je producten aanschaft van hoogwaardige kwaliteit. Dit bevordert vooral de levensduur van het product. Naast het ruime assortiment aan bouwmaterialen bij dit bedrijf, bieden zij ook de mogelijkheid om u te voorzien van advies en informatie. Hierbij kunt u denken aan de werking van een van de lijmsystemen, maar ook meer informatie over hoe u bepaalde lijmsoorten moet aanbrengen en welk voorstrijkmiddel geschikt is. Daarnaast heeft dit bedrijf ook verschillende video’s gemaakt, zodat je kan zien hoe je de bouwmaterialen het beste kunt gebruiken.

Plaats een bestelling

Heeft u interesse in de bouwmaterialen van dit bedrijf? Weet dan dat ze er alles aan doen om genoeg voorraad te hebben. Dit doen ze onder meer door groot in te kopen. Zo weet je zeker, ook als je met een groot project bezig bent dat er altijd voldoende materiaal beschikbaar is. Op deze manier kunnen ze je snel voorzien van het juiste materiaal, zodat jij snel jouw klus kan klaren. Voor meer informatie over het assortiment en dit bedrijf, kun je het beste hun website raadplegen.  

Gerelateerde artikelen

Voor tegels of andere bouwmaterialen: naar Van Noort

Werk veilig met geïsoleerd gereedschap

Silvent persluchtpistolen voor gemiddeld gebruik