Van 5 Tot 9
Image default
Beauty en verzorging

De tien stappen van Koreaanse gezichtsverzorging

In Azië begint je beauty routine bij je gezichtsverzorging. Als je huid mooi is, zul je zelf van binnenuit ook meer gaan stralen. Maar hoe kom je nu eigenlijk aan een mooie, egale huid? Er bestaat het beruchte tien stappen plan van Koreaanse gezichtsverzorging. Het lijken behoorlijk veel stappen, maar deze tien stappen zijn eenvoudiger dan je denkt en het zal je resultaat brengen dat zal doorschijnen in de rest van je leven. Zo valt lippenbalsem ook onder een van de tien stappen. Dat scheelt toch weer een hele stap!

Het toevoegen van de stappen

De beste manier om te beginnen van het veranderen van je gezichtsverzorging routine is om elke keer een stap toe te voegen aan je ‘Koreaanse gezichtsverzorging’. Totdat je alle stappen hebt toegevoegd en je eindelijk kan genieten van de gezichtshuid die je altijd al hebt willen hebben. Kijk eerst eens naar de stappen die je al neemt. Waarschijnlijk is een stap die je al neemt in je beauty routine het verwijderen van je make-up, een andere stap is misschien het aanbrengen van crème, of specifieke oogcrème, omdat we ons allemaal zorgen maken over onze rimpels onder onze ogen.

Gezichtsmaskers

Een groot onderdeel van Koreaanse gezichtsverzorging is het gebruik van gezichtsmaskers. Dit is overigens ook een gemakkelijke stap om toe te voegen aan jouw gezichtsverzorging routine. Neem een keer per week de tijd om te relaxen en een gezichtsmaskers te gebruiken. Het fijne aan veel van de Koreaanse gezichtsmaskers is dat het vaak facesheets zijn die je direct kan aanbrengen op je huid en na afloop, gemakkelijk kan afnemen. Daarnaast zitten ze ook nog boordevol met serums die goed zijn voor je huid! Wil je weten welke gezichtsmasker je nodig hebt voor jouw huid? Bezoek dan eens de website van Masuka Mask, daar heb ze hun eigen uitleg over welk huidtype je hebt en welk gezichtsmasker je het beste kan gebruiken!