Van 5 Tot 9
Image default
Dienstverlening

Dit loon- en grondverzetbedrijf ondersteunt uw project

Het verplaatsen van grond, het aanleggen van een tuin of het uitbaggeren van waterwerken; deze klussen vereisen professionele apparatuur en echte vakmensen. Loonbedrijf van der Male B.V. in Poortvliet beschikt over beide. Dit loon- en grondverzetbedrijf leidt het personeel op om hun werk veilig en correct uit te voeren. U heeft ook de mogelijkheid om machines met of zonder machinist te huren.

De diensten waar dit bedrijf u bij kan helpen

Dit bedrijf kan u assisteren bij diverse werkzaamheden in de groen- en infrasector. Zo kunnen ze bijvoorbeeld sloten maaien, waterwegen uitbaggeren of bomen zaaien. Daarnaast verrichten deze experts straatwerk, zoals asfaltverharding en het verzetten van grond. Van graven tot transporteren; deze specialisten hebben de juiste machines en de beste machinisten die u kunnen helpen. U kunt bijvoorbeeld enkel een kraan of een graafmachine huren, maar u kunt er ook een vakkundige machinist bij vragen.

De kwaliteiten van deze specialisten

Dit loon- en grondverzetbedrijf is VCA-gecertificeerd. Dit houdt in dat deze professionals hun werk op een veilige manier uitvoeren, met oog voor gezondheid en milieu. Daarnaast wordt al het personeel uitvoerig opgeleid, zodat u verzekerd bent van kwaliteitswerk. U heeft bij deze aanbieder de keuze uit een ruim aanbod aan uiteenlopende diensten. Daardoor kunt u deze specialisten voor meerdere zaken inschakelen. Of u nu een particuliere klant bent of een zakelijke; u kunt in beide gevallen bij deze experts terecht. Zij denken graag met u mee over de diensten die u nodig heeft om uw project te kunnen realiseren.

Vraag naar het aanbod aan diensten van deze experts

Of u nu een tuin wilt aanleggen, een sloot wilt laten maaien, graafwerk wilt verrichten of riolering wilt aanleggen; Loonbedrijf van der Male B.V. heeft de machines en de vakkundige machinisten die u nodig heeft. U kunt de machines alleen of met een professionele bestuurder inhuren. Neem contact op met dit loon- en grondverzetbedrijf in Poortvliet en vraag naar de mogelijkheden.