Dit zijn de voordelen wanneer u kiest voor een listeria analyse

Bent u op zoek naar een listeria analyse? Ga dan voor de helpende hand van Mérieux NutriSciences. Op die manier kiest u voor een nauwkeurige analyse en bent u verzekerd van kwaliteit. Op die manier draagt u bij aan een betere volksgezondheid en maakt u een vuist tegen bacteriën en andere ziekteverwekkers. De specialisten voeren een listeria analyse uit om de kwaliteit van voedsel te waarborgen en om allergenen te achterhalen. Zo bent u er altijd zeker van dat het kwaliteit is dat u aflevert. Als een als voedselproducent overzicht heeft van voedselallergieën en -intoleranties, kunt u mensen beter informeren. Dankzij een listeria analyse zorgt u dat consumenten op een zorgeloze manier genieten van het lekkerste eten.

Waarborg de voedselveiligheid door een salmonella onderzoek uit te voeren

Mérieux NutriSciences is een specialist als het gaat om salmonella onderzoek. De specialisten zetten alles op alles om te achterhalen én te garanderen dat voedsel veilig is. Daarom doen zij  uitgebreid onderzoek binnen de voedingsmiddelenindustrie, om ervoor te zorgen dat consumenten met een gerust hart genieten van de heerlijkste producten. Wanneer u de hulp van Mérieux NutriSciences inschakelt, bent u zeker van een betrouwbaar resultaat. Zo kunt u bij de specialisten terecht voor:

  • Analyse
  • Controle
  • Advies
  • Training
  • Onderzoek

Op welke manier u voeding ook wilt onderzoeken, met de hulp van Mérieux NutriSciences bent zeker van een antwoord waar u zeker iets mee kunt.

Van listeria analyse tot salmonella onderzoek: bij de specialist bent u zeker van uw zaak

Of u de specialist nu inschakelt voor een listeria analyse of een salmonella onderzoek, bij Mérieux NutriSciences weet u zeker dat u kiest voor een gedegen onderzoek. Doordat ze al meer dan 45 jaar actief zijn in de sector, kiest u voor een partij die exact weer waar ze mee bezig zijn. En daar profiteert u én de consument dan ook weer van. Wees daarom zeker van een perfecte voedselveiligheid binnen uw bedrijf en schakel de hulp in van de specialisten. Laat u helpen met een onderzoek of analyse naar zaken zoals salmonella en listeria en werk mee aan een gezonde voedingsindustrie.