Van 5 Tot 9
Image default
Zakelijk

Diverse bhv cursussen voor bedrijven

Bij Kompas Veiligheidsgroep staat veiligheid centraal. Wij zijn een opleidingsinstituut gespecialiseerd in het geven van BHV cursussen, EHBO en VCA cursussen, veiligheidsadvies en verkoop van veiligheidsproducten. Ons doel is om Nederland veiliger te maken en wij doen dit met passie voor veiligheid en leeroplossingen.

Wij hechten veel waarde aan kwaliteit en actualiteit van onze cursussen. Daarom ontwikkelen wij deze zelf en zorgen wij ervoor dat ze altijd up-to-date zijn en voldoen aan de geldende wet- en regelgeving. Zo kunnen wij onze cursisten optimaal voorbereiden op noodsituaties en ervoor zorgen dat zij snel en adequaat kunnen handelen.

Onze BHV cursussen duren één dag en een herhalingscursus kan in een halve dag worden afgerond. Naast BHV bieden wij ook EHBO en VCA cursussen aan. Onze EHBO cursus leert cursisten eerste hulp te verlenen bij medische noodsituaties en onze VCA cursus leert cursisten veilig te werken en risico’s te herkennen.

Elk bedrijf moet zorgen voor goede veiligheid

Naast onze opleidingen bieden wij ook veiligheidsadvies aan. Onze ervaren veiligheidsdeskundigen kunnen bedrijven helpen bij het opstellen van veiligheidsplannen en risico-inventarisaties, zodat zij hun werknemers een veilige werkomgeving kunnen bieden en voldoen aan de geldende wet- en regelgeving.

Werkgevers hebben de verantwoordelijkheid om een ​​veilige werkomgeving te bieden, en BHV-cursussen zijn een belangrijk onderdeel van die verantwoordelijkheid. Het niet hebben van voldoende opgeleide Bhv’ers kan leiden tot verhoogde risico’s, verlies van eigendommen en zelfs tot schadeclaims.

In onze webshop vind je een breed scala aan veiligheidsproducten, zoals EHBO-koffers, brandblussers, AED’s, verbandmiddelen en meer. Zo bieden wij onze klanten een totaalpakket aan veiligheid.

Kompas Veiligheidsgroep staat voor hoogwaardige diensten en producten op het gebied van veiligheid. Wij zorgen ervoor dat onze klanten op een eenvoudige manier de benodigde kennis en veiligheidsproducten kunnen verkrijgen, om zo Nederland veiliger te maken.