Van 5 Tot 9
Image default
Groothandel

Een gepersonaliseerde IKEA keuken met stijlvolle fronten

Ben je past verhuisd en bevalt de uitstraling van de IKEA keuken niet helemaal? Of wil je een keukenontwerp bij IKEA laten maken voor een nieuwe keuken? De specialisten van Ostoya Furniture bieden een ontwerpservice aan, waar ze jouw toekomstige keuken gaan samenstellen door middel van een hoogwaardig ontwerp. Dit ontwerp past bij jouw smaak en sluit perfect aan op de ruimte waar hij gaat komen. Dit doen ze door bijvoorbeeld losse fronten op de IKEA keuken te bevestigen.

Een keuken op maat passend bij jou stijl

Mocht je een IKEA keuken willen aanschaffen kies je voor een scherpe prijs, een fijne en praktische indeling en zeker degelijke materialen. Alleen is de keuzen bij het laten maken van een keukenontwerp bij IKEA zeer beperkt. Hierbij kun je denken aan de kleur, materiaal, handgrepen en werkblad. Bij de specialisten van Ostoya Furniture ben je dan aan het goede adres. Zij leveren losse fronten en meer aan speciaal ontwikkeld en ontworpen voor de IKEA keuken. Zo weet je zeker dat je kiest voor een keuken die past bij jouw stijl.

Eenvoudig online laten ontwerpen

Als je dit bedrijf inschakelt voor een keukenontwerp van IKEA, dan heb je als eerste contact met een interieurontwerper. Met de ontwerper bespreek jij je wensen, hoe jij wil dat je keuken er uit komt te zien, hoe de ruimte er uit ziet en welke stijl je mooi vind. Daarna ontvang je van dit bedrijf een ontwerp. Dit ontwerp bestaat uit meerdere onderdelen. Hierin vind je ontwerpadvies, een plattegrond, een 3D-visualisatie en een materiaaloverzicht. Daarna kun je de keuken bij IKEA gaan aanschaffen met behulp van het overzicht.

Neem contact met dit bedrijf op

Wil je een keukenontwerp laten maken voor een IKEA keuken? Of wil je losse fronten bestellen voor je bestaande IKEA keuken? Neem dan zeker contact op met dit bedrijf. Zij helpen je van A tot en met Z om je te voorzien van jouw droomkeuken. Daarnaast vind je op hun website alles wat zij aanbieden.