Van 5 Tot 9
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een medewerkerstevredenheidsonderzoek

Laat nu een medewerkerstevredenheidsonderzoek uitvoeren binnen je bedrijf en onder je personeel. Kom er met een werknemerstevredenheidsonderzoek achter wat je personeel van je bedrijf vindt. Je ontvangt gelijk feedback van je personeel wat ze eventueel willen veranderen in het bedrijf. Het is belangrijk om tevreden medewerkers in je bedrijf te hebben. Een tevreden medewerker werkt harder en doen meer hun best voor het bedrijf.

Een werknemerstevredenheidsonderzoek uitvoeren

Laat al je medewerkers meedoen met een medewerkerstevredenheidsonderzoek. In dit werknemerstevredenheidsonderzoek kunnen je werknemers aangeven waar ze verbeteringen willen zien in je bedrijf. Het is belangrijk dat je werknemers en medewerkers tevreden zijn over het werk dat ze leveren maar ook over de sfeer binnen het bedrijf. Een tevreden medewerker werkt harder en wilt meer doen voor het bedrijf. Daarom is een werknemerstevredenheidsonderzoek of een medewerkerstevredenheidsonderzoek zo belangrijk voor een bedrijf. Je ontvangt feedback van je medewerkers waar je bedrijf op kan verbeteren en wat natuurlijk al goed gaat. De vragenlijst die ze invullen duurt ongeveer vijf minuten. Het wordt aangeraden om elke maand een medewerkerstevredenheidsonderzoek uit te voeren. Zo voorkom je aan het eind van het jaar een eindeloos lange lijst aan vragen. Het is makkelijker om elke maand een aantal vragen te stellen. Zo kan je ook makkelijker en sneller veranderingen doorvoeren. Je ziet gelijk verandering in je bedrijf maar als het goed is ook veranderingen in je medewerkers. De feedback van iedere medewerker wordt meegenomen.

Neem contact op met het bedrijf

Neem nu contact op met Solkie om de vragenlijst voor het werknemerstevredenheidsonderzoek te ontvangen. De vragenlijst kost ongeveer vijf minuten om in te vullen. De lijst is gevuld met interactieve vragen met animaties en korte filmpjes. Dit maakt het voor je personeel leuker om een vragenlijst in te vullen, dit kan namelijk erg saai zijn. Solkie probeert het zo leuk mogelijk te maken met korte filmpjes.