Van 5 Tot 9
Image default
Dienstverlening

Een professioneel mediabedrijf voor de beste fotografie

DCI Media in Best is er voor jouw fotografie-behoeften. Dit mediabedrijf is gespecialiseerd in fotografie, maar ook voor video’s of films kun je bij deze professionals terecht. Schakel ze bijvoorbeeld in voor sprekende foto’s van het laatste nieuws. Als je een kijkje in het verleden wilt nemen, kun je vragen om toegang tot hun uitgebreide archief. Daarin vind je beelden van meer dan 60 jaar oud!

Deze specialisten maken spectaculaire foto’s van nieuws of sport

Wil je prachtige beelden van jouw evenement? Of wil je de scherpste foto’s van een spannende sportwedstrijd? Voor beide en meer schakel je deze experts in. Zij schieten beelden die de boodschap van je nieuwsbericht perfect samenvatten en ondersteunen. Je ontvangt zelfs de scherpste plaatjes van een dynamische sportwedstrijd. Je kunt deze professionals ook inschakelen om foto’s op je evenement of in je bedrijf te maken voor een uitnodigende sfeerimpressie. Ben je op zoek naar oude beelden van tientallen jaren geleden? Omdat deze professionals al sinds 1960 fotograferen, vind je in hun uitgebreide database beelden van tot wel 60 jaar geleden. Zowel grootse evenementen als dagelijkse bezigheden zijn opgenomen in dit archief.

Ook voor films en video’s vraag je deze professionals

Dit mediabedrijf is, naast fotografie, gespecialiseerd in film. Deze experts kunnen je uitstekend helpen met het opnemen van een speelfilm. Wil je slechts een korte clip? Dat is uiteraard ook mogelijk bij dit bedrijf. Zij vertalen jouw ideeën graag naar allesomvattende beelden die jouw boodschap perfect ondersteunen. Van animatiefilmpjes tot speelfilms; deze experts helpen je.

Vul het contactformulier van dit bedrijf in

DCI Media in Best is dé partner voor uitstekend beeldmateriaal. Deze specialisten vertalen jouw ideeën naar sprekende beelden die de boodschap ondersteunen. Als je gebruik wilt maken van het archief met fotografie of van de diensten van dit mediabedrijf, vul je het contactformulier in. Deze experts helpen je graag om jouw concept naar beeld te vertalen.