Van 5 Tot 9
Image default
Winkelen

Een soa test kopen kan tegenwoordig ook online

De datingwereld kan erg lastig zijn, en dat geldt zeker als het gaat om sexueel overdraagbare aandoeningen (soa’s). Misschien weet je niet zeker hoe je het onderwerp soa’s moet aansnijden bij je partner. Misschien schaam je je ervoor om je te laten testen. Of misschien heb je gewoon geen tijd voor een afspraak bij de dokter. Wat de reden ook is, een soa test kopen kan tegenwoordig ook online en dit wordt steeds populairder. In deze blog bespreken we de voordelen van het online kopen van een soa test!

Een soa test kopen zonder vragen

Misschien wel het grootste voordeel van online een soa test kopen is dat je dit aan niemand hoeft te vertellen. Je hoeft zo geen lastige vragen van een arts of verpleegkundige te beantwoorden. Alhoewel al deze vragen goed bedoeld zijn heeft niet iedereen er altijd even zin in. Sterker nog zelfs, dit kan meer verlegen mensen ervan weerhouden om in de eerste instantie naar de dokter te gaan. Door zelf een soa test te kopen kan je jezelf zo alsnog op tijd van de beste zorg voorzien.

Privacy en een soa test kopen

Ten tweede hoeft echt niemand te weten dat je een soa test hebt gekocht. Zelfs het doosje waarin de soa test verstuurd wordt is namelijk niet herleidbaar tot ook maar iets dat met soa’s te maken heeft. Zo hoeft ook de pakketbezorger niet te weten wat er allemaal speelt. Daarbij kun je als je een soa test koopt deze op je eigen gemak in je eigen huis afnemen. Dat is voor veel mensen dan ook een overtreffende trap waardoor zij de voorkeur geven aan zelf een soa test kopen.

Snel en eenvoudig een soa test kopen

Een van de andere grootste voordelen aan zelf een soa test kopen is dat je niet vastzit aan de tijden die de GGD en huisarts hanteert. Veel mensen vinden het bijvoorbeeld lastig in hun drukke schema tijd vrij te maken voor een doktersbezoek. Ook bespaart het kopen van een soa test vaak nog meer tijd. Dat komt doordat als je het pakketje eenmaal hebt opgestuurd en het laboratorium het binnen heeft, je resultaten binnen 24 en 36 uur vaak verwerkt zijn. En deze resultaten kun je met een gebruikersnaam en wachtwoord online in een portal opvragen. Dat scheelt je ook nog eens een ongemakkelijk telefoontje naar de huisarts! Nu weet je precies wat de voordelen zijn van een soa test kopen.