Van 5 Tot 9
Image default
Geschenken

Geef een origineel relatiegeschenk en laat hier een snoeppot bedrukken

Wil jij jouw collega’s of zakenrelaties eens in het zonnetje zetten met unieke promotiematerialen? Laat dan bijvoorbeeld een snoeppot met jouw bedrijfslogo bedrukken en deel heerlijke zoete snoepjes uit aan jouw collega’s. Bij Promocompany kies je uit diverse snoeppotten om te laten bedrukken en vind je altijd een snoeppot die bij jouw bedrijf past. Kies bijvoorbeeld voor een klassieke snoeppot en laat deze bedrukken met jouw bedrijfsnaam of bedenk een verrassende slogan om op de pot te laten printen. Je kunt natuurlijk ook altijd een snoeppot zonder bedrukking bestellen. Komt er een speciale feestdag aan? Dan vind je bij dit promotiebedrijf altijd een geschikt cadeau binnen het thema van de specifieke feestdag. Kies bijvoorbeeld voor een snoeppot gevuld met zoete chocolade eitjes of vul de pot met hartjes om jouw waardering te tonen.

Met deze producten ben je gegarandeerd van een uniek cadeau

Als je op zoek bent naar een unieker relatiegeschenk, raden we je aan om jouw eigen strandbal te ontwerpen en te laten leveren door Promocompany. Je kunt hier kiezen voor een grote strandbal als relatiegeschenk. Daarmee valt jouw bedrijfslogo zeker op! Het is natuurlijk ook mogelijk om een serie kleine strandballen te bestellen. Deze vormen niet alleen een origineel cadeau, maar je kunt ze ook gebruiken om bijvoorbeeld jouw kraam op een vakbeurs vrolijk mee te decoreren. Twijfel je of je jouw logo op de strandbal kunt laten drukken om er een mooi relatiegeschenk van te maken? De medewerkers van dit promotiebedrijf staan voor je klaar en helpen jou graag om er een prachtig en origineel cadeau van te maken.

Maak jouw keuze uit dit verrassende assortiment

Wil jij ook een vrolijke strandbal als origineel relatiegeschenk cadeau doen aan jouw collega’s of zakenrelaties? Bestel deze dan vandaag nog of kies voor heerlijke snoeppot uit een van de potten die je bij Promocompany kunt laten bedrukken. Je rekent bij dit bedrijf altijd op een zeer snelle lever- en bezorgtijd. Als je vragen hebt over het bestelproces of een van de artikelen, kun je altijd even telefonisch contact opnemen met de medewerkers. Zij staan klaar voor je klaar en nemen de tijd om al jouw vragen te beantwoorden.