Van 5 Tot 9
Image default
Particuliere dienstverlening

Het leggen van een visgraat vloer uit Eindhoven heeft vele voordelen

Wil jij enkel pvc-vloeren kopen van een échte vloerenspecialist uit Eindhoven? Vinylwood uit Eindhoven heeft diverse vloeren, zoals een visgraat vloer van pvc, in het assortiment. In de showroom vertellen hun medewerkers u graag over alle voordelen die pvc-vloeren hebben. Allereerst zijn er pvc-vloeren voor allerlei ruimtes beschikbaar. U legt een pvc-vloer namelijk zowel in een woon- of slaapkamer of een bedrijfspand. Bovendien zijn deze vloeren klimaatongevoelig en geschikt voor vloerverwarming. Een pvc-vloer met of zonder visgraatmotief heeft een hoge drukvastheid én hij is geluiddempend. Daarnaast zijn deze soort vloeren onderhoudsvriendelijk. Als laatste is het mogelijk om een pvc-vloer aanschaffen die sprekend op een houtvloer lijkt, maar wel meer gebruikstoepassingen heeft. Pvc-vloeren legt u door hun hoge waterbestendigheid wel in een badkamer of kelder, maar een houten vloer niet.

De vakspecialisten van dit bedrijf leggen uw vloer graag

De medewerkers van Vinylwood uit Eindhoven hebben jarenlange ervaring met het leggen van pvc-vloeren als een visgraat vloer. U wilt natuurlijk dat uw pvc-vloer goed gelegd wordt, zodat u lang van uw vloer kunt genieten. Het is daarom belangrijk dat uw vloer van vinyl droog en vlak gelegd is. Om het beste resultaat te krijgen, is het vaak zo dat uw ondervloer geëgaliseerd wordt met een dun laagje zelf uitvloeiende cementgebonden of kalkgebonden massa. Vervolgens kan uw nieuwe vloer strak gelegd worden én desgewenst worden afgewerkt met plinten.

Kom langs in hun showroom

Voor het kopen van pvc-vloeren in Eindhoven, zit u bij dit bedrijf zeker goed. Hun pvc-tegels en -planken zijn van goede kwaliteit en ze worden bij u thuis of op kantoor gelegd door échte experts. Als u langskomt in de showroom van dit bedrijf uit Eindhoven vindt u zeker de visgraat vloer waar u naar op zoek was. Maak gebruik van de contactgegevens op hun website als u meer over dit bedrijf en hun diensten wilt weten.