Van 5 Tot 9
Image default
Kinderen

Houten kindermeubels gemaakt met persoonlijke aandacht

Ben je op zoek naar leuke producten voor je kindje voor in de woon-, speel- of kinderkamer? Bij Bijzonderleuk Kindermeubels vind je diverse minimalistische, houten kindermeubels die voor sfeer zorgen in je huis. De meubels en de houten herinneringskist zijn geschikt voor peuters vanaf één jaar. De producten komen tot stand vanuit een maatschappelijk verantwoord project, namelijk in een sociale werkplaats. Hierin werken personen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt en zij krijgen een kans op scholing en werkervaring dankzij Stichting de Bouwloods. Op die manier krijgen zij de kans om herin te treden in de arbeidsmarkt, dankzij ervaring.

Bijzonder leuke houten kindermeubels koop je in deze webshop

Bereikt jouw kindje binnenkort de peuterleeftijd? Dan zal hij of zij het heerlijk vinden om uren te spelen, knutselen en kleuren aan eigen meubeltjes! Die vind je bij Bijzonderleuk Kindermeubels. De houten kindermeubels maken de speelhoek compleet en worden in onbewerkt hout geproduceerd, zodat je deze zelf nog in een passende kleur kunt schilderen. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om je kindje dat zelf te laten doen! Voor een nóg persoonlijker tintje laat je de naam en geboortedatum van je kind in de meubels graveren. Zo creëer je bijvoorbeeld een persoonlijke houten herinneringskist of speelgoedkist. Deze vormen ook een heel origineel en bovenal uniek verjaardags- of kraamcadeau!

Kies voor de prachtige meubels van deze webshop

De houten kindermeubels die je in deze webshop vindt, zorgen voor een stoere uitstraling van de kinderkamer of speelhoek in je woonkamer. De meubels zijn stevig en bestand tegen deuken en stoten en kunnen daardoor járen mee! Zo kan je kindje nog vele jaren genieten van de stoere meubeltjes en heerlijk spelen. De meubels zijn te bestellen via de webshop. Kies bijvoorbeeld voor de houten herinneringskist, waarin je allerlei herinneringen aan je kindje gemakkelijk op één plek kunt bewaren.

https://www.bijzonderleuk.nl/