Van 5 Tot 9
Image default
Vervoer en transport

Ik wil mijn inboedel verhuizen. Hoe kan ik geholpen worden?

Van Gastel Verhuizingen helpt u graag bij het ruimen van uw inboedel en woning. Wij staan in regio Etten-Leur en Bergen op Zoom altijd voor u klaar op vele manieren. Zo ondersteunen wij in ontruiming van het pand of de kamer, het klaar maken voor oplevering van pand of kamer en gaan wij met respect om met uw spullen. 

Ontruiming van het pand of kamer

Van Gastel Verhuizingen geeft u zoveel tijd als nodig is voor het bepalen wat er mee wordt genomen door ons. Wanneer bepaald is wat de nabestaanden of betrokken zelf willen houden, komen wij u graag helpen met het transporteren van de spullen naar de gewenste locatie. Dit kan bij u thuis zijn, bij uw familie, bij de kringloop of in een opslag. Behalve transport kunnen wij namelijk ook een (tijdelijke) opslag voor u regelen. Wanneer u geen tijd heeft voor het uitzoeken van spullen, willen wij u daar ook erg graag mee helpen. Wij doorzoeken de spullen en nemen de voor u belangrijke mee. Wanneer wij tijdens de ruiming spullen tegenkomen waarvan wij twijfelen of ze voor u van waarde zijn, laten wij dit weten. Zo kunt u met een gerust hard ons aan het werk zetten en hoeft u niet bang te zijn dat wij overgebleven waardevolle spullen weggooien. De spullen die wij wel weggooien worden op een milieuvriendelijke wijze verwijderd.

Pand of kamer klaar maken

Ook bieden wij de dienst van het klaarmaken en op leveren voor verkoop of overdracht aan een verhuurder. Hierdoor hoeft u niks te doen en doen wij zaken als het verwijderen van de gordijnrails, vloerbedekking en nog veel meer, voor u. Zo heeft u er geen omkijken meer naar en kunt u in alle rust het huis verkopen of opleveren.

Afspraken en houding

Wij begrijpen als de beste dat er zorgvuldig om gegaan moet worden met de spullen die getransporteerd moeten worden. Hierdoor behandelen wij u, uw nabestaande of betrokkenen en de goederen met respect. Uw positieve oordeel is het belangrijkste visitekaartje dat ons weer naar volgende opdrachten kan leiden.

Heeft u hulp nodig bij het ruimen van uw inboedel of zijn er andere zaken waar u graag ondersteuning bij nodig heeft? Twijfel niet en neem contact met ons op. Wij van Van Gastel Verhuizingen helpen u graag bij een van onze twee locaties, verhuisbedrijf Bergen op Zoom of verhuisbedrijf Etten-Leur!

https://www.vangastelverhuizingen.nl/