Van 5 Tot 9
Image default
Bedrijven

Investeren in vastgoed bij een expert

Net als zovelen bent u vast op zoek naar een veilige manier om uw geld te investeren. U wilt natuurlijk zo veel mogelijk geld verdienen zonder al te veel risico’s. Heeft u er al eens aan gedacht om uw geld in vastgoed te investeren? Dat kan bijvoorbeeld bij Center Parcs Vastgoed, actief in Nederland, België, Frankrijk en andere Europese landen. Als Europese marktleider in lokaal toerisme hebben ze meer dan 280 domeinen met vakantiehuisjes, waar jaarlijks 8 miljoen klanten verblijven. Door te investeren in vastgoed bij deze Europese reus kiest u in de eerste plaats voor veiligheid, maar ook voor winst én totaalontzorging. Ontdek hoe de formule bij hen werkt.

Geniet van totaalontzorging

Center Parcs is gekend in Nederland en omstreken voor zijn gezellige vakantiehuisjes, maar wist u dat deze huisjes vaak in handen zijn van particuliere eigenaars? Dat is namelijk hoe hun formule werkt. Indien u ervoor kiest om uw geld te investeren in vastgoed bij dit bedrijf, koopt u namelijk een van hun huisjes in een domein naar keuze. Nadien wordt het huisje door het bedrijf verhuurd aan vakantiegangers. Bij het afsluiten van het contract kiest u zelf of u vaste huurinkomsten van 4,5 procent op de aankoopprijs verkiest of dat u liever een variabele huur met een percentage van de totale huuromzet ontvangt. Voor de rest hoeft u zelf helemaal niets meer te doen. Het contact met huurders en het onderhoud van de accommodatie wordt ook door Center Parcs Vastgoed zelf verzorgd.

Kies voor vastgoed van een sterk merk

Indien u ervoor kiest om geld te investeren in vastgoed bij dit bedrijf actief in Nederland en andere Europese landen, dan kiest u voor een sterk merk. Ze hebben jarenlange ervaring met vastgoed en toerisme en zijn zelfs marktleider op het gebied van lokaal toerisme. Heeft u bepaalde vragen of twijfelt u tussen de verschillende formules? Dan kunt u bij hen terecht voor advies!