Van 5 Tot 9
Image default
Bedrijven

Kies ook voor membraan filtratie

Membraan filtratie is mogelijk bij Aqua D&S voor iedere gewenste vraag. Steeds vaker wordt er gebruik gemaakt van membraanfiltratie. Bij deze scheidingstechniek wordt een speciaal soort membraan gebruikt, dit ideaal geschikt is voor uw vraag. Dit zorgt er voor dat onopgeloste stoffen kunnen worden opgevangen, mits de moleculen groot genoeg zijn. Membraan is als ware een moleculaire zeef. Dit zorgt dat kleine moleculen zoals water er wel doorheen gaat maar grotere moleculen niet. Op deze manier voorkomt u dat er schimmels, bacteriën of virussen in het water zitten.

Schakel de hulp van professionals in

Wanneer u kiest voor membraan filtratie van Aqua D&S worden al uw zorgen uit handen genomen. U weet zo zeker dat de kwaliteit op orde is en u aan de wettelijke eisen voldoet. Door vele jaren lang ervaring met het produceren en leveren van filters, weet Aqua D&S zich raad met al uw wensen. Wanneer u gebruik maakt van deze specialisten, profiteert u van een complete membraanfiltratie op maat.

Ontdek de vele mogelijkheden van Aqua D&S

Membraan filtratie biedt u optimale zekerheid. Dit zorgt voor de hoogst haalbare zuiverheid van het water. Voordat de membraanfilter wordt geplaatst, weet u exact wat u hier van kunt verwachten. U kunt een keuze maken een zeer brede selectie aan speciale filters. Kiezen voor Aqua D&S zorgt dat u de beste kwaliteit krijgt en kunt genieten van een goede service. Mocht er onverwacht toch iets mis zijn, bent u van harte welkom voor hulp.

Aqua D&S helpt u verder

Aqua D&S is helemaal thuis in de meest moderne technieken en biedt volop aanbod. Koop uw filter of complete installatie bij dit bedrijf, u bent zo zeker van een goede kwaliteit. Betaal ook een aantrekkelijke prijs voor uw membraan filter of complete installatie. U kunt bij Aqua D&S vertrouwen op een goede service, ook na de verkoop.

https://www.aquadns.nl/