Van 5 Tot 9
Image default
Aanbiedingen

Kies voor een systeem van dé waterontharderspecialist in Zuid-Holland

Zacht water met de kwaliteit van bronwater: wie wil dat nu niet uit zijn kraan laten stromen? Als u gebruikmaakt van een systeem van een waterontharderspecialist uit Zuid-Holland, wordt dat voor u de dagelijkse realiteit. Zacht water heeft veel voordelen. Niet alleen is het gezonder en lekkerder, het geeft ook minder schade aan bijvoorbeeld uw wasmachine, vaatwasmachine en waterkoker. Doordat deze apparaten langer meegaan, verdient u de investering uiteindelijk weer terug. Ook voor zakelijk gebruik kan een waterontharder zeker de nodige voordelen bieden, bijvoorbeeld als u uw gasten in uw horecazaak een fris glas water bij de maaltijd wilt serveren.

Hoe werkt een waterontharder?

Als u kiest voor een systeem van dé waterontharderspecialist in Zuid-Holland, VB Waterontharders uit De Lier, dan kiest u voor een volledig geautomatiseerde waterontharding. Het water stroomt door het systeem waar de kalk aan het water wordt onttrokken door balletjes hars. Als deze balletjes zijn verzadigd, dan geeft het systeem ze volledig automatisch een spoeling met zout water. Dit afvalwater wordt via het riool afgevoerd. Hierna kunnen de harsballetjes hun werk weer doen. U heeft hier dus verder geen omkijken naar. Zachter water zorgt ervoor dat apparaten langer meegaan en dat u gezonder water binnen krijgt. Het verwarmingselement van een wasmachine of vaatwasser hoeft u bijvoorbeeld minder vaak te ontkalken en daardoor gaat dit onderdeel langer mee. Datzelfde geldt voor kleinere apparaten, zoals een strijkijzer of waterkoker.

Vraag een offerte aan voor het plaatsen van een waterontharder

Wilt u ook genieten van zacht water met veel minder kalk? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan bij waterontharderspecialist VB Waterontharders uit De Lier, Zuid-Holland, voor de plaatsing van een onthardingssysteem. Dit bedrijf werkt door het hele land en biedt uitstekende service. Als u niet precies weet welk systeem voor uw situatie de juiste keuze is, dan kunt u rekenen op hun deskundige advies. Ook voor onderhoud of vervanging van uw wateronthardingssysteem schakelt u hen in. Uiteraard werkt dit bedrijf voor zowel zakelijke als particuliere klanten.