Van 5 Tot 9
Image default
Banen en opleidingen

Kom werken bij Shell in een leuk team

Werken bij Shell ging nog nooit zo gemakkelijk. Temko B.V. verzorgt voor meerdere tankstations de horeca en bieden daarmee ook een ruim aanbod aan openstaande vacatures. Als het jou leuk lijkt om op een van de verkooppunten te werken, kun je meteen solliciteren op een van de vacatures. Je wordt dan lid van een leuk team bij jou in de buurt. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om te komen werken in Culemborg en veel meer plaatsen. In welk team je ook terecht komt, het zijn gegarandeerd leuke medewerkers! Er zijn verschillende mogelijkheden. Zo bieden zij verschillende vacatures als barista, onder andere in Zaltbommel. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden om bij Shell te komen werken. Denk bijvoorbeeld ook aan een bakker die zich in ’s-Hertogenbosch bevindt. Hier bereid je de hele dag lekkere broodjes.

In Culemborg komen werken bij een gemotiveerd team

Zie jij jezelf wek werken bij een pompstation in Culemborg of een andere plek binnen Shell? Dan helpt Temko B.V. je graag aan een passende baan in Culemborg. Zij bieden een breed aanbod met verschillende vacatures op diverse plekken. Op deze manier vind je altijd wel een passende vacature die jouw leuk lijkt én bij je in de buurt zit. Denk bijvoorbeeld aan een baan binnen de horeca, waarbij je je sociale vaardigheden kunt toepassen. Ook zijn er mogelijkheden om te starten als shift supervisor. Werken bij Shell, in de buurt van Culemborg was nog nooit zo eenvoudig.

Solliciteer meteen op een van de openstaande vacatures

Lijkt het jou wel wat om bij Shell te werken en woon je in de buurt van Culemborg? Dan staan er verschillende vacatures open die jij kunt gaan vervullen. Dit bedrijf is namelijk altijd op zoek naar gemotiveerde medewerkers. Bekijk de vacatures die momenteel openstaan, solliciteer meteen en kom in een leuk team terecht met enthousiaste medewerkers.