Van 5 Tot 9
Image default
Beauty en verzorging

Koop diverse nagelproducten bij deze groothandel

Ben jij zelf een ervaren of net beginnende nagelstyliste en heb je nieuwe nagelproducten nodig voor jouw nagelstudio? Bekijk dan eens het ruime assortiment aan nagelproducten bij Royal Nail School, een groothandel met een divers aanbod. Je vindt hier onder andere 40 verschillende soorten builders, 500 kleuren, 300 color powders en 300 CrystaLac Gel Polishes. Alle producten zijn los te kopen, wat ideaal is als je bijvoorbeeld je voorraad bij wilt vullen, maar je kunt er ook voor kiezen om een starterspakket aan te schaffen. Deze pakketten zijn zeer divers en daarmee perfect voor een beginnende nagelstyliste.

Een opleiding tot nagelstyliste volgen

Bij Royal Nail School kun je niet alleen terecht voor diverse nagelproducten, je kunt namelijk ook een opleiding tot nagelstyliste volgen bij deze groothandel. Het maakt niet uit of je net begint of al redelijk ervaren bent, bij deze specialist vind je altijd wel een opleiding die aansluit bij jouw wensen en behoeften. Begin je met een opleiding tot nagelstyliste bij Royal Nail School? Dan kun je ook direct alle benodigdheden bestellen in de webshop van deze groothandel. Zij zijn altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen om per seizoen het beste en meest innovatieve assortiment te garanderen. Zo begin je gelijk met een vliegende start aan jouw carrière als nagelstyliste!

Ga gelijk aan de slag met een starterspakket

Ben je net begonnen aan een van de opleidingen tot nagelstyliste bij Royal Nail School en wil je graag de juiste producten aanschaffen voor deze opleiding? Bekijk dan het ruime assortiment aan nagelproducten, zoals het starterspakket of nail art, in de webshop en bestel deze producten direct bij de groothandel van Royal Nail School. Heb je nog vragen over het assortiment of over de opleidingen die deze specialist aanbiedt? Neem dan contact met ze op en vraag naar de mogelijkheden.

https://crystalnails.nl/