Krijg zorg op maat bij de huisarts in Eindhoven

Iedereen is uniek en verdient daarom een unieke verzorging die is afgestemd op hun behoeften en wensen. Ook uw huisarts, werkzaam in de omgeving van Eindhoven, moet daar bij elke behandeling rekening mee houden. Gelukkig ontvangt u bij de vertrouwde huisarts in Eindhoven van Huisartsenpraktijk Keunen altijd zorg op maat. Dit houdt in dat u terechtkunt voor een breed pakket aan eerstelijns zorg, zoals consulten, kleine ingrepen en spoedgevallen. Moet u doorgestuurd worden? De specialist werkt nauw samen met specialisten uit het Maxima Medisch Centrum, het St. Anna Ziekenhuis en het Catharina Ziekenhuis. Zo weet u zeker dat u altijd de beste zorg ontvangt.

Groot team aan professionals bij de huisarts in Eindhoven

Een hoogopgeleide huisarts is belangrijk, dat weet u? Wist u echter dat het belangrijk is dat iedereen werkzaam in een huisartsenpraktijk over de juiste diploma’s beschikt? Bent u op zoek naar een nieuwe huisarts en wilt u er zeker van zijn dat u altijd op de juiste manier geholpen wordt, dan is het slim te kiezen voor een echte specialist. Bij Huisartsenpraktijk Keunen werkt een groot team van professionals. Zij staan voor u klaar bij consulten, zorg, kleine ingrepen, spoedgevallen en natuurlijk ook bij vragen. U bent dan ook van harte welkom wanneer u zich graag wilt aanmelden bij een goede huisarts in de omgeving van Eindhoven.

Breed pakket aan eerstelijns zorg bij huisarts in Eindhoven

U zoekt een nieuwe huisarts in de omgeving van Eindhoven. Het liefste meldt u zich na bij een praktijk die een breed pakket aan eerstelijns zorg aanbiedt. Bij Huisartsenpraktijk Keunen kunt u terecht voor een breed aanbod van zorg op het gebied van kleine ingrepen en advies. Zo voert de huisarts in Eindhoven kleine chirurgische ingrepen uit. U kunt ook langskomen op het wrattenspreekuur of het spreekuur voor de risicogroep hart- en vaatziekten en chronische longziekten. Daarnaast wordt vaatonderzoek in de benen uitgevoerd en kunt u hulp krijgen bij het stoppen met roken. U profiteert daarbij van ruime openingstijden.