Van 5 Tot 9
Image default
Zorg

Laat je kind genieten van dagbesteding in Zeeland

Soms kan er een situatie ontstaan in het leven van je kind waardoor hij of zij even een time-out nodig heeft. Problemen op school of in de thuissituatie kunnen ervoor zorgen dat het beter is om de zinnen te verzetten in een andere omgeving. Dat kan heel goed op de zorgboerderij in Ovezande van SAM-en met dagbesteding in Zeeland. Hier kan je kind zichzelf zijn en krijgt je zoon of dochter de juiste begeleiding om het leven weer op de rit te krijgen. Ook kinderen, jongeren en jongvolwassenen met een beperking kunnen hier prima terecht. Ideaal als je als ouder of mantelzorger even een adempauze nodig hebt.

Genieten in een veilige omgeving

Voor kinderen en jongeren die niet zo stevig in hun schoenen staan is het belangrijk dat ze zich veilig voelen. Daar komt bij dat paarden dieren zijn die de gemoedstoestand van deze kinderen en jongeren feilloos aanvoelen. Door met de paarden bezig te zijn tijdens dagbesteding in Zeeland komt er rust en ruimte om weer te genieten van het leven en te werken aan eventuele problemen. Hierdoor zal je kind zich vaak weer beter voelen op school en kunnen de leerprestaties verbeteren. Van kinderen wordt vandaag de dag veel verwacht, zowel sociaal als mentaal, en niet alle kinderen kunnen hier even goed mee omgaan.

Met professionele begeleiding staat je kind steviger in zijn schoenen

Begeleiding in therapie bij SAM-en in Ovezande is niet vrijblijvend. Er wordt een plan gemaakt om je kind zo goed mogelijk te begeleiden en op die manier zijn of haar persoonlijke situatie te verbeteren. Door te kiezen voor dagbesteding in Zeeland zorg je bovendien voor de nodige structuur. Dat is erg belangrijk voor iedereen die zich niet zo zeker voelt en die daarom houvast nodig heeft. Met deze vaste waarden kun je ervoor zorgen dat het leven van je zoon of dochter een stukje makkelijker wordt.

https://www.sam-en.nl/