Van 5 Tot 9
Image default
Banen en opleidingen

Logistieke vacature: aan de slag in een fabriek in de Zaanstreek

Bent u werkzaam in de logistiek of bent u op zoek naar een nieuwe baan in de technische sector? Bekijk dan eens de vacature voor werk in de fabriek regio de Zaanstreek. De Koger in Koog aan de Zaan beschikt over diverse vacatures waarmee u binnen een mum van tijd aan de slag kunt in een fabriek of magazijn. Deze logistieke vacatures worden aangeboden door bedrijven in en rondom Zaandam waar personeel gezocht wordt.

Zij hebben een uitdagende vacature bij een fabriek in de Zaanstreek

Houdt u wel van wat afwisseling in uw werk? De Koger heeft de ideale vacature bij een fabriek in de Zaanstreek. Er wordt altijd wel personeel gezocht in de omgeving van Zaandam, waardoor u snel aan de bak kunt. Bij dit uitzendbureau in wordt er dag en nacht gezocht naar hardwerkende personeelsleden voor bedrijven in de logistiek en technische sector. Zo kunt u aan de slag als allround orderpicker, operator of heftruckchauffeur. Zij beschikken over een databank aan vacatures bij diverse bedrijven in de omgeving, waardoor het vinden van een gepaste vacature in een fabriek geen enkel probleem is. Ook wanneer u maar tijdelijk beschikbaar bent, helpen zij u graag aan een baan.

Laat uw gegevens bij hen achter

Zelfs op het moment dat er geen vacature in een fabriek in of rondom de Zaanstreek beschikbaar is, is het de moeite waard om met dit uitzendbureau in gesprek te gaan. Uw gegevens kunnen namelijk opgenomen worden in de databank, waardoor u op een later moment alsnog ingezet kunt worden wanneer er personeel gezocht wordt in Zaandam. Wacht dus niet af en maak een afspraak met een van de medewerkers van dit bedrijf. Ze zijn altijd op zoek naar nieuwe vakmensen om de diverse vacatures te vullen. Hoe u het beste contact kunt opnemen, vindt u terug op de website van het uitzendbureau in Koog aan de Zaan.