Van 5 Tot 9
Image default
Aanbiedingen

Met deze 3 tips zorg jij dat je op de hoogte bent van het nieuws van je groothandel! – Yehwang

Met deze 3 tips zorg jij dat je op de hoogte bent van het nieuws van je groothandel! – Yehwang

Heb jij een eigen webshop of winkel en wil jij als eerste weten wat er nieuw binnen is? Of ben jij graag op de hoogte van restocks of leuke evenementen? Lees snel verder en kom erachter hoe jij als eerste op de hoogte van nieuws van jouw groothandel bent!

 

  1. Social media!

Anno 2023 is social media niet meer weg te denken! Wie zit er tenslotte niet op Instagram, Facebook en TikTok? Ook steeds meer groothandels spelen op deze trend in en delen vaak leuke nieuwtjes via hun social media. Zo wordt er steeds vaker afgeteld naar een leuke nieuw collectie, worden populaire producten uitgelicht en wordt het benoemd wanneer uitverkochte producten opnieuw op voorraad zijn, ideaal toch! 

 

  1. Nieuwsbrieven

Een andere vorm van online marketing die steeds vaker wordt ingezet, zijn nieuwsbrieven! Nieuwsbrieven worden regelmatig door bedrijven en ook groothandels gestuurd. Nieuwsbrieven zijn de perfecte vorm om leuke nieuwtjes te delen doordat nieuwsbrieven over het algemeen niet net zo vaak worden gestuurd als dat er content op internet wordt geplaatst. Zo blijven lezers getriggerd om vaker nieuwsbrieven te lezen, doordat hierin specialere momenten gedeeld worden. 

 

  1. Website

Tot slot delen groothandels vaak hun leuke nieuwtjes via de website en/of webshop. Veel winkeleigenaren bezoeken regelmatig de website of webshop van hun groothandel, om op de hoogte te blijven van de nieuwste items! Door als eerste op de hoogte te zijn van nieuwe producten kun jij jouw winkel makkelijk onderscheiden. 

Ben jij nu op zoek naar een leuke groothandel waar veel trendy items verkocht worden? Neem dan eens een kijkje bij groothandel Yehwang! 

 

https://nl.yehwang.com/