Van 5 Tot 9
Image default
Gezondheid

Met disfunctionele overtuigingen afrekenen en je angst overwinnen in regio Rotterdam

Heb je een gebrek aan energie? Voel je je somber? Ervaar je stress vanwege alles wat je nog moet doen? Somberheid, spanningen of angst overwinnen kan bij I-Reflection in Capelle aan den IJssel, vlak bij Rotterdam. Dit is een in hypnotherapie gespecialiseerde praktijk. Negatieve emoties en spanningen komen voort uit je onbewuste, uit alle onzekerheden, ervaringen en overtuigingen die daar liggen opgeslagen. Zonder dat je het eigenlijk weet, handel je op basis hiervan. Hypnotherapie helpt je tot de kern te komen en je angstgevoelens aanzienlijk te verminderen.

Belastende denk- en gedragspatronen

Disfunctionele overtuigingen kunnen jou behoorlijk in de weg zitten. Alvorens je met hypnotherapie start, zie je dat vaak slechts in beperkte mate of helemaal niet in. Je interpreteert jouw emoties als reacties op wat er om je heen gebeurt en wat je ervaart. De waarheid is echter dat deze emoties voortkomen uit jouw interpretaties van de werkelijkheid. Interpretaties die hun basis in het verleden hebben. Hypnotherapie komt tot de kern van die belastende denk- en gedragspatronen en daagt deze uit. De behandelvorm is evidence-based en wordt steeds meer in de reguliere zorg geïntegreerd.

Behandeling onder geconcentreerde aandacht

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, doorloop je deze behandeling niet in een slaaptoestand, maar in een vorm van geconcentreerde aandacht. Deze stelt het onderbewustzijn open voor veranderingen. De stem van je behandelaar blijf je horen. Met de hulp van de ervaren behandelaar van I-Reflection kun je binnen afzienbare tijd een groot deel van je angst overwinnen nabij Rotterdam. Wat je tijdens de behandeling leert, kun je voortaan in alle dagelijkse situaties toepassen.

Behandeling door een gediplomeerde hypnotherapeut

Je angst overwinnen in Capelle aan den IJssel nabij Rotterdam doe je bij deze praktijk onder een gediplomeerde hypnotherapeut die te allen tijde een persoonlijke benadering hanteert, die volledig op jouw situatie is afgestemd. De behandeling is in staat zowel lichamelijke als geestelijke klachten te verminderen. Lukt het je je angst te overwinnen nabij Rotterdam? Dan zullen zodoende ook de daarbij behorende lichamelijke problemen afnemen.

https://www.i-reflection.nl/