Van 5 Tot 9
Image default
Dienstverlening

Met een overzicht van de stichtingskosten komt u niet voor verrassingen te staan

Het is aan te raden om niet zomaar aan een bouwproject te beginnen. U moet eerst de kosten in beeld krijgen en u moet eerst goed uitzoeken hoe uw gebouw eruit moet komen te zien. Daarnaast is het ook belangrijk om te onderzoeken hoe uw gebouw veilig gebouwd kan worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het antwoord op de vraag hoe de krachten verdeeld moeten worden. Alle informatie die belangrijk is voor de start van een bouwproject, krijgt u als u samenwerkt met DDC Consulting. Vraag hen om een bouwkundige tekening te maken en de stichtingskosten te berekenen. U krijgt hier van begin tot eind de juiste begeleiding bij.

Zo zien de stichtingskosten eruit

Wanneer u een bouwproject start, wilt u vooral weten welke kosten ermee gemoeid zijn. Alle kosten die bij zo’n bouwproject komen kijken samen, vormen de stichtingskosten. Deze zijn vaak deels hetzelfde bij ieder bouwproject. Zo heeft u voor iedere verbouwing vergunningen nodig, en natuurlijk materiaal en personeel. Ook moet u een bouwkundige tekening laten maken. Op zo’n tekening ziet u hoe uw gebouw eruit komt te zien en hoe de krachten verdeeld moeten worden in uw nieuwe gebouw. Met een bouwkundige tekening krijgt u dus veel belangrijke informatie. U begrijpt dat u van DDC Consulting de meest complete informatie krijgt. DDC Consulting is dus onmisbaar wanneer u een bouwproject op de planning heeft staan. Hierbij denkt deze expert ook aan praktische zaken. Men geeft u bijvoorbeeld adviezen over hoe u uw pand het best kunt indelen. Daarbij staat ook aangegeven hoeveel kracht uw draagmuren maximaal kunnen dragen.

Ga in gesprek om een compleet beeld te krijgen

Als u een bouwkundige tekening laat maken door DDC Consulting, of door hen de stichtingskosten laat berekenen, dan weet u pas echt waar u aan toe bent. U weet dan beter waar u op moet letten tijdens uw verbouwing. Heeft u behoefte aan meer informatie? Stel uw vragen aan de specialisten. U krijgt dan alle informatie die u nodig heeft.