Van 5 Tot 9
Image default
Electronica en Computers

Met goed onafhankelijk ICT advies houdt u uw netwerk in de lucht

Als u gebruik maakt van goed onafhankelijk ICT advies kunt u er van op aan dat uw netwerk altijd goed functioneert. Dat is belangrijk, want als er een storing optreedt kan dat verstrekkende gevolgen hebben. Dat geldt ook voor het licentiebeheer van de software die u gebruikt. Als u illegale software gebruikt, ook al is dat onbewust, kan u dat op een flinke boete komen te staan. Wordt er bij particulieren soms nog een oogje dichtgeknepen, bij bedrijven is dit zeker niet het geval. Zorg er dus voor dat u de licenties van alle programma’s die u gebruikt in orde heeft. 

Kies voor onafhankelijk ICT advies als u zelf onvoldoende kennis heeft

Als u kiest voor onafhankelijk ICT advies door OnnIT kunt u vertrouwen op advies op maat over uw licentiebeheer. Zij bekijken welke software u in gebruik heeft en of u deze legaal gebruikt. Mocht dat niet het geval zijn kan dit alsnog worden geregeld. Het is in veel gevallen niet nodig om de software te deïnstalleren en opnieuw te installeren. Vaak kan de registratie online worden geregeld en kunt u reeds geïnstalleerde programma’s vervolgens gewoon legaal blijven gebruiken. U krijgt vanaf dat moment ook automatisch updates indien van toepassing zodat uw software up to date is. Dit is van groot belang in verband met veiligheidsrisico’s die u anders wellicht loopt. 

Wie kan me het beste adviseren over het gebruik van mijn software?

Wilt u onafhankelijk ICT advies over het gebruik van uw software? Laat uw licentiebeheer dan uitvoeren door OnnIT in Nieuw-Beijerland. Zij zorgen er ook voor dat tijdelijke licenties tijdig worden verlengd. Voor antivirus software geldt bijvoorbeeld vaak dat de licentie voor een jaar geldt. Als het licentiebeheer niet goed is geregeld bent u dus niet optimaal beschermd tegen schadelijke software. Dit kan verstrekkende gevolgen hebben voor uw netwerk.