Van 5 Tot 9
Image default
Beauty en verzorging

Ontdek de unieke dienstverlening van deze baby spa in de buurt van Amsterdam

Ben je zwanger en wil je graag ontspannen? Dan staan de medewerkers van Petit Pas uit Volendam en Edam voor je klaar! Petit Pas is een baby spa met meerdere vestigingen in de omgeving van Amsterdam. Hier kunnen zwangere dames en kersverse mama’s terecht voor ontspannende behandelingen en fitnessprogramma’s. Dit noemen ze daar ook wel de ‘mama wellness’. De zwangerschapsmassage van Petit Pas is wellicht de meest bekende behandeling, maar er is ook de mogelijkheid om coaching te krijgen en fitnessprogramma’s te volgen. Deze zijn speciaal ingericht voor zwangere vrouwen en dames die net bevallen zijn. Dan krijg je de begeleiding die je nodig hebt om lekker in je vel te zitten.

Ook voor jouw baby zijn er fijne behandelingen beschikbaar

Maar ben je eerder op zoek naar een ontspannende behandeling voor je baby en is je oog op deze spa in de buurt van Amsterdam gevallen? Dat is geen verkeerde beslissing! Petit Pas is namelijk op de eerste plaats een baby spa in regio Amsterdam met vestigingen in Volendam en Edam. Hier kan je baby terecht voor een ontspannende babymassage waardoor je baby rustiger wordt en ook beter slaapt. Daarnaast heb je de mogelijk om een float-behandeling te boeken. Baby floating is een manier om jouw kleintje spelenderwijs met water om te leren gaan, door bijvoorbeeld water op het hoofd te druppelen en ontspannen te drijven met een zwembandje.

Ontdek wat er allemaal mogelijk is aan behandelingen

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van deze baby spa in de buurt van Amsterdam? Wacht dan niet langer en neem contact op met de medewerkers van de vestiging in Volendam of Edam voor meer informatie. Zij leggen je graag alles uit over de verschillende behandelingen en denken met je mee als je op zoek bent naar een fijne locatie voor zwangerschapsfitness. Wil je meteen een behandeling boeken? Maak dan gebruik van het online boekingssysteem. Geef aan welke behandeling je wilt boeken en welke datum/tijd voor jou uitkomt. Dan weet je meteen of er ruimte is!