Van 5 Tot 9
Image default
Tuin en buitenleven

Plaats een mooie Douglas terrasoverkapping in de tuin

Heb jij al eens gekeken naar de Douglas terrasoverkapping? De dagen worden langer en de temperaturen gaan langzaam omhoog. Zodra de lente of de zomer begint, willen we het liefst zo veel mogelijk buiten genieten van de zon. Met behulp van de Douglas terrasoverkapping haal jij nog meer plezier uit jouw tuin. Deze overkapping heeft mooie houten palen die voorzien zijn van een glazen of houten dak. Deze geweldige overkapping is gemakkelijk online te bestellen bij Doe Het Zelf Veranda.

Waarom kiezen voor een doe-het-zelf pakket?

Het concept van dit bedrijf is dat jij lekker zelf aan de slag kan met jouw Douglas terrasoverkapping. Deze wordt namelijk geleverd in een doe-het-zelf pakket met een uitgebreide handleiding. Het bespaart je niet alleen installatiekosten, maar het geeft je ook een leuke bezigheid voor in het weekend. Naast de standaard terrasoverkapping, kan je ook kiezen voor extra features. Een van deze features die op de webshop beschikbaar is, is de overkapping met zonnepanelen. Andere features die je later kan toevoegen, zijn verlichting, ingebouwde speakers of een ingebouwde bar.

Geniet van groene stroom

Bij de webshop weten ze als geen ander dat je niet alleen wilt kiezen voor een overkapping voor vandaag, maar ook voor morgen. Daarom vind je hier een overkapping met zonnepanelen. Deze overkapping zorgt ervoor dat jij groene energie kan genereren die je vervolgens in en rondom jouw huis kunt gebruiken. Na een eenmalige investering geniet jij van gratis energie die door de zon wordt opgewekt. De zonnepanelen op het dak zien er niet alleen strak uit, maar laten ook wat zonlicht door.

Bestel online uw nieuwe overkapping

Op de webshop van Doe Het Zelf Veranda geniet je van een snelle service. Nadat jij jouw overkapping met zonnepanelen of ander terrasoverkapping hebt besteld, wordt deze binnen vier weken geleverd. Ondanks dat er een erg uitgebreide montagehandleiding wordt geleverd bij jouw pakket, staat het team van experts altijd klaar om aanvullende vragen te beantwoorden. Je staat er dus nooit alleen voor.