Regel een handige reparatie via Leakfix als uw cv ketel lekt

Niet alleen is het heel vervelend wanneer uw cv ketel lekt, ook is een snelle oplossing geboden. Door snel te handelen blijft u verdere problemen aan uw cv ketel voor. Via Leakfix is het mogelijk om afdichtingsproducten van het merk Repa-Tech afdichtingsproducten te verkrijgen waarmee u zelf het lek aan uw cv ketel kunt dichten. Lekt uw cv ketel aan de onderkant? Of bevindt het lek zich op een andere plek? Met de handige Repa-Tech afdichtingsproducten pakt u iedere lekkage op een eenvoudige en snelle manier zelf aan. Bovendien bespaart u ook nog eens kosten doordat u niet de hulp van een loodgieter hoeft in te schakelen.

De werkwijze met gebruik van afdichtingsproducten

Voor het gebruiken van de Repa-Tech afdichtingsproducten volgt u een handig stappenplan. Aan de hand hiervan voert u zelf de regie over de reparatie van uw cv ketel en bent u niet afhankelijk van het moment waarop een loodgieter bij u langs komt. Kortgezegd zoekt de Repa-Tech afdichtingsvloeistof het lek op. Wanneer de afdichtingsvloeistof zich in de leiding bevindt zoekt het namelijk een weg naar buiten. Op het moment dat de vloeistof in aanraking komt met zuurstof zal het kristalliseren. De zuurstof rondom het lek zet het uithardingsproces in gang. Na enkele dagen is het lek dan ook afgedicht met een hard kristal en is uw lekkage verholpen.

Repa-Tech afdichtingsvloeistof kopen

Wanneer u Repa-Tech afdichtingsproducten wilt toepassen voor uw cv ketel die lekt, schaft u deze producten aan via de webshop van Leakfix. U vindt op deze website eveneens beschrijvingen en het stappenplan voor de toepassing van de producten. Heeft u aanvullende vragen of wilt u meer informatie over deze handige afdichtingsproducten, dan helpen de experts van Leakfix u graag verder. Vul via de website een vraagformulier in of neem telefonisch contact op met dit gespecialiseerde bedrijf.

https://leakfix.nl