Van 5 Tot 9
Image default
Zakelijke dienstverlening

Schuivende panelen voor uw bedrijf

Wilt u schuivende panelen bestellen voor uw bedrijf? Laat BREEDVELD u helpen. De schuivende panelen zijn ideaal voor elke grote ruimte in uw bedrijf. Elke grote ruimte kan worden opgesplitst op een mooie manier. Dit gebeurt door middel van de schuivende panelen van BREEDVELD. Maak een grote ruimte nu multifunctioneel met de schuivende panelen van BREEDVELD. Deze panelen zorgen ervoor dat een ruimte kan worden opgesplitst in meerder ruimtes. Dit is ideaal voor bijvoorbeeld kantoren, ziekenhuizen of zorginstellingen.

Schuivende panelen creëren meerdere ruimtes

Schuivende en vouwpanelen maken iedere grote ruimte in een bedrijf functioneler. De ruimte wordt door de panelen opgedeeld in kleinere ruimtes. Vaak zijn kleinere ruimtes makkelijk in te delen of in te richten. Bekijk nu het hele assortiment aan schuivende panelen van BREEDVELD. U vindt verschillende soorten panelen van verschillende formaten. Veel kantoren en zorginstellingen maken gebruik van de schuivende panelen. De laatste tijd komen daar ook steeds vaker kerken en onderwijsinstellingen bij. Zo ziet u hoe multifunctioneel de schuivende panelen zijn in verschillende branches. Als u interesse heeft in een van de schuivende panelen, dan is het mogelijk om een offerte aan te vragen. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Bespreek nu met de experts van BREEDVELD wat uw eisen en wensen zijn voor de schuivende panelen. Er wordt dan samen gekeken naar de mogelijkheden en naar het uiterlijk van de panelen voor in uw bedrijf. Gaat u voor een stoffen afwerking of voor een afwerking met een foto erop? De keuze is volledig aan u en de uitstraling van uw bedrijf.

Vraag de experts om hulp

Heeft u vragen over de wanden en panelen? Vraag dan de experts van BREEDVELD om hulp. Zij beantwoorden al uw vragen en helpen u bij het ontwerpen van de perfecte schuivende wand voor uw bedrijf. Daarnaast is het ook mogelijk om dan gelijk een offerte aan te vragen. De medewerkers geven u een goede prijsindicatie zodat u nooit voor onverwachte verrassingen komt te staan.

https://www.breedveld.com/