Van 5 Tot 9
Image default
Groothandel

Silvent persluchtpistolen voor gemiddeld gebruik

Silvent biedt persluchtpistolen voor alle soorten bedrijven en toepassingen, passend bij elke wens. Bent u een zeer regelmatige gebruiker van deze pistolen en moet u hiermee redelijk zware taken uitvoeren zoals het schoonblazen van behoorlijk vervuilde spullen? Dan maakt u met de aankoop van een midrange model van dit Zweedse merk altijd een goede keuze. Waar u op mag rekenen? Kracht, efficiëntie, gebruiksgemak en een sublieme prijs/kwaliteitverhouding. Indien voorzien van een veiligheidskoppeling voor perslucht zult u zelfs van nog meer besparing en efficiëntie profiteren.

Een persluchtpistool van Silvent is altijd de juiste keuze

De 007- en 008-lijn van Silvent is perfect geschikt voor gemiddelde belasting. Het is overigens maar net wat u “gemiddeld” wilt noemen, want een persluchtpistool is per definitie een product dat zich kenmerkt door een grote kracht, daarom is een veiligheidskoppeling voor perslucht ook altijd aan te raden. Zelfs kleinere en lichtere exemplaren worden ingezet voor het zwaardere werk. Voor het reinigen van vervuilde objecten bijvoorbeeld, waarbij andere methoden geen oplossing bieden. Dit zegt alles over de kracht en effectiviteit van een persluchtpistool.

Perfecte prestaties

In het bijzonder de pistolen van Silvent bieden altijd oplossing voor bedrijven die op zoek zijn naar een efficiënte reinigingsmethode. Niet alleen biedt de Silvent 007-L, 007-S of 008-L perfecte prestaties; deze persluchtpistolen profiteren ook van jarenlange innovatie, ervaring en patenten van hun Zweedse maker en dat merkt u. Vergeleken met andere, meer traditionele pistolen, leveren deze persluchtpistolen niet alleen betere, krachtigere prestaties, maar ze zijn ook nog eens veiliger en stiller. Dit zorgt ervoor dat ze voldoen aan de strenge eisen die onder andere door de OSHA worden gesteld. Hiermee weet u zeker dat u niet in overtreding bent, want voor het gebruik van deze pistolen gelden bepaalde eisen en voorwaarden.

Nog meer kwaliteit, veiligheid en efficiëntie

Wilt u echt het maximale halen uit uw pistool van Silvent? Rust het pistool dan uit met een veiligheidskoppeling voor persdruk. Dit vergroot de veiligheid omdat er nog minder lucht kan weglekken en de druk wordt bewaard, maar tevens wordt gereguleerd terwijl u werkt, maar ook wanneer het pistool even niet wordt gebruikt. Een veiligheidskoppeling voor perslucht is niet duur. Wilt u meer informatie over de pistolen van Silvent? Neem dan contact op met KDS Advies.