Van 5 Tot 9
Image default
Gezondheid

Snel een coronatest laten doen in de buurt van Venlo

Wilt u snel een adequaat een coronatest laten afnemen in de buurt van Venlo? Dan heeft u de mogelijkheid om een afspraak in te plannen in een van de teststraten van MaxProMed. MaxProMed is een specialistisch bedrijf dat zich volledig focust op het ontwikkelen en afnemen van coronatesten en het produceren van persoonlijke beschermingsmiddelen om besmetting te voorkomen. Het grootste doel van dit bedrijf is het gewone leven zo veel mogelijk weer oppakken zonder anderen daarmee in gevaar te brengen. Zeker in regio Limburg vindt u diverse teststraten van MaxProMed waar u een coronatest kunt laten afnamen – van Venlo en Maastricht tot Venray en Belfeld. 

Met een gerust hart verder met de orde van de dag

Moet u een coronatest laten uitvoeren omdat u naar een testevenement in de buurt van Venlo gaat? Of heeft u contact gehad met iemand die positief is getest en wilt u voor de zekerheid preventief laten testen? Wat de situatie ook is, MaxProMed helpt u verder! Het is mogelijk om in de buurt van Venlo een coronatest af te laten nemen waarbij u binnen 15 minuten de uitslag heeft. Ideaal wanneer u het ontzettend druk heeft op het werk of een volle agenda heeft. Is de uitslag negatief, dan gaat u met een gerust hart verder met de orde van de dag. Het is mogelijk om een test af te laten nemen met of zonder afspraak. De teststraat in de buurt van Venlo is gevestigd in Belfeld, naast de A73. Hierdoor is de locatie ook nog eens ontzettend goed bereikbaar.

Neem contact op voor meer informatie

Wilt u eerst meer informatie over de coronatest die u in provincie Limburg kunt laten afnemen, van Venlo tot Maastricht? Neem dan telefonisch contact op met MaxProMed. Door te bellen kunt u indien gewenst ook meteen een afspraak inplannen voor een test.

https://maxpromed.com/nl/

Gerelateerde artikelen

Pak rugklachten aan met deze alternatieve behandelwijze in Tilburg

Herstellen na een operatie met deze artikelen voor de thuiszorg

Bestel nu een voelbord voor ouderen met dementie