Van 5 Tot 9
Image default
Auto's en Motoren

U mag een 45 kilometerauto kopen zonder autorijbewijs

Heeft u interesse in het kopen van een 45 kilometerauto en heeft u geen autorijbewijs? Dat is geen enkel probleem, want het rijden in een brommobiel mag gewoon met een AM-rijbewijs. Op dit rijbewijs ziet u de code AM4; de 4 staat hier voor vierwieler. Het is dus volkomen legaal en veilig om de weg op te gaan met uw brommobiel. Bij Autobedrijf A. Minnaard in Kuinre, nabij Emmeloord, heeft u ruime keuze uit 45 kilometerauto’s en kiest u altijd de auto die perfect bij uw wensen aansluit. Denk hierbij aan het merk AIXAM, dé Europees marktleider en een zeer goede keuze wanneer u een 45 kilometerauto wilt kopen.

Het merk AIXAM

AIXAM is een Franse autofabrikant en werd opgericht in 1983. Tegenwoordig worden er elk jaar zo’n 12.000 voertuigen geproduceerd in de AIXAM-fabriek in Aix-Les-Bains en Chanas in de Rhône-Alpes in Frankrijk. Hierbij richten ze zich op belangrijke kernwaarden, zoals marktomstandigheden, mobiliteit en ecologie. Er zijn tientallen AIXAM-dealers in Nederland waar u bij terechtkunt, zoals Autobedrijf A. Minnaard nabij Emmeloord. Hier kunt u een kwalitatief hoogwaardige 45 kilometerauto kopen van het merk AIXAM en kunt u deze tevens geheel naar wens zelf samenstellen. Zo weet u zeker dat u altijd de juiste brommobiel koopt waar u nog jarenlang mee vooruit kunt.

Dit bedrijf is een BOVAG- en RDW-gecertificeerde garage waar u altijd welkom bent

Wanneer u in regio Friesland woont, kunt u het best langsgaan bij dit autobedrijf om een 45 kilometerauto te kopen. U wordt hier uitstekend geholpen door deskundige professionals en kunt hier ook terecht ná het kopen van uw brommobiel. Onderhoud en reparaties voeren ze namelijk ook uit bij dit allround BOVAG- en RDW-gecertificeerde autobedrijf. U zit daar dus altijd goed en weet zo zeker dat u veilig en vertrouwd de weg op gaat. Van welke 45 kilometerauto gaat u de komende jaren optimaal genieten?