Van 5 Tot 9
Image default
Dienstverlening

Uitzonderlijk vervoer van en naar België was nog nooit zo eenvoudig

Bent u op zoek naar een bedrijf dat al uw zorgen uit handen neemt bij het vervoeren van goederen naar het buitenland? Bij uitzonderlijk vervoer van en naar België moet u bij Vereijken’s Transporten uit Nederweert zijn. Door hun uitgebreide wagenpark hebben ze voor elke klus het juiste vervoersmiddel. Dit geldt ook voor uitzonderlijk vervoer binnen Nederland, maar ook andere landen. Het fijne is dat u bij dit professionele bedrijf al uw wensen en eisen kunt doorgeven en zij zorgen voor het juiste vervoersmiddel en benodigde vergunning.

Voor bepaalde vervoersgebieden heeft u een vergunning nodig

Wist u dat u voor bepaalde gebieden een vergunning nodig heeft? Dit geldt ook voor uitzonderlijk vervoer van en naar België. Sommige gebieden in België mogen vrachtwagens en andere vervoersmiddelen met goederen alleen rijden met een vergunning. Vereijken’s Transporten uit Nederweert neemt alle zorgen weg en zorgt voor een vergunning. Dit kunnen zij aanbieden omdat ze samenwerken met een organisatie die expert is in het verlenen van vergunningen voor uitzonderlijk vervoer van en naar België.

Het wagenpark bestaat uit verschillende vervoersmiddelen

Het fijne aan dit bedrijf is dat ze een uitgebreid, compleet wagenpark hebben. Voor uw transportaanvraag hebben ze het juiste middel; of u nu op zoek bent naar een trekker, trailer, oplegger, hefttruck of een trailervloot. Zij bieden deze en nog vele andere vervoersmiddelen aan. Het maakt echt niet uit wat voor vracht u gaat vervoeren u vindt bij deze aanbieder een geschikt vervoersmiddel.

Bekijk alle diensten van dit bedrijf online

Naast uitzonderlijk vervoer van en naar België biedt dit professionele bedrijf ook andere diensten aan. Neem een kijkje op de website van deze aanbieder en ontdek wat zij allemaal voor u kunnen beteken. Voor eventuele vragen of als u meer informatie wilt, kunt u de contactgegevens van Vereijken’s Transporten ook op deze website raadplegen.

https://vereijkenstransporten.nl/