Van 5 Tot 9
Image default
Particuliere dienstverlening

Veel keus met auto detailing

Als u een nieuwe look wilt voor uw auto kies dan voor auto detailing. De specialist in Rotterdam biedt u de mogelijkheid tot veel verschillende soorten folie, in diverse kleuren en effecten. Al deze soorten folie, waaronder blinderende folie, worden vakkundig aangebracht voor een optimaal resultaat. Als u deze specialisten inschakelt, dan weet u zeker dat er geen luchtbellen ontstaan.

Een nieuwe look voor iedere auto

Wilt u uzelf verdiepen in de mogelijkheden van auto detailing? Technicolor Car Care uit Rotterdam is dé specialist op het gebied van auto detailing. Zij bieden deze dienst aan met als doel: het perfectioneren van uw auto. Dit kunt u voordelig doen, door de auto te poetsen of polijsten. Deze specialist biedt u ook de optie om u auto te laten wrappen. Hiermee geef u een verfrissende look aan u auto doormiddel van een unieke kleur of een afwerking, zoals metallic of gematteerd. Auto detailing opent vele mogelijkheden tegen scherpe prijzen. Dit is zeker zoals u kiest voor de specialist uit Rotterdam. U hebt hier de keuze uit drie verschillende behandelingen op het gebied van auto detailing:

  • Pro Detailing
  • Exclusive Detailing
  • Showroom detailing

Alle behandelingen van auto detailing hebben verschillende voordelen en zijn zeker geschikt voor de liefhebber die zijn of haar auto graag mooi houdt en alles uit zijn of haar budget wil halen.

Ook voor meubels renoveren kunt u heir terecht

Bent u van plan om een of meerdere projecten te starten in en rondom huis? Deze specialist is naast auto detailer namelijk ook een gecertificeerde meubelspuiterij. Als gediplomeerde meubelmaker beschikken zij over jarenlange ervaring in verschillende disciplines. Hun specialisten kunnen u zo optimaal helpen. Uiteraard staat de kwaliteit van service hoog in het vaandel en zorgen zij bij iedere opdracht dat u tevreden bent. Wilt u gebruikmaken van een van de diensten van deze specialist? Bekijk dan het aanbod online en neem contact met hen op voor een afspraak.