Van 5 Tot 9
Image default
Zakelijke dienstverlening

Vers fruit bestel je bij deze specialist uit Hengelo

Regelmatig fruit eten is belangrijk voor een gezond voedingspatroon. Zo krijg je allerlei goede vezels, vitamines en mineralen binnen waardoor je je fit voelt. Wil je graag vers fruit op het werk eten? Dan zijn er tegenwoordig verschillende bedrijven te vinden die helpen om een gezond voedingspatroon op kantoor te stimuleren door vers fruit en groenten aan te bieden. Een specialist in vers fruit in de omgeving van Hengelo is Ronnie Weegink. Zij leveren namelijk heerlijk vers fruit uit de omgeving. Maak kennis met dit bedrijf voor heerlijke fruitmanden op de werkvloer!

Ontdek heerlijk fruit van lokale telers

Bij Ronnie Weegink stellen ze heerlijke fruitmanden samen met seizoensfruit. Dit fruit is afkomstig van lokale telers en is vrij van schadelijke chemicaliën en bestrijdingsmiddelen. Zo help je met een fruitmand van dit bedrijf ook meerdere telers uit de buurt. De fruitmanden worden samengesteld met seizoensfruit. In de winter geniet je van heerlijke mandarijnen en in de zomer proef je verse aardbeien uit de buurt. Zo ben je verzekerd van smaakvol fruit dat past bij de tijd van het jaar. Daarnaast wordt het fruit met de hand gecontroleerd voorafgaand aan de bezorging. In je fruitmand zitten daarom enkel goede producten. Laat je verrassen door de mogelijkheden voor jouw bedrijf, school of instelling voor heerlijk vers fruit in Hengelo, Borne, Enschede en Oldenzaal.

Laat wekelijks een heerlijke fruitmand bezorgen

Wil je jouw collega’s ook laten meegenieten van vers fruit en een gezonde levensstijl verder stimuleren. Neem dan contact op met dit bedrijf uit Hengelo en geniet binnenkort van heerlijk vers fruit op je werk. Het is ook mogelijk om eerst een proefpakket te bestellen, zodat je kunt zien of het werkfruit wat voor jou is. Daarnaast kun je een eenmalige, wekelijkse of maandelijkse bestelling plaatsen. Deze ervaren fruitspecialist uit Twente denkt graag met je mee!