Van 5 Tot 9
Image default
Groothandel

Voor tegels of andere bouwmaterialen: naar Van Noort

Bij Van Noort BV kunt u terecht voor verschillende soorten tegels en andere bouwmaterialen. De tegels zijn ook verkrijgbaar in diverse merken. Er is een enorm assortiment aanwezig: maar liefst 1000 verschillende wandtegels en 200 soorten vloertegels. Door dit grote assortiment en de ruime keuzemogelijkheden zit er altijd wel een tegel bij die aan uw wensen en eisen voldoet. Ook de andere bouwmaterialen, bijvoorbeeld toiletten, elektra en leidingwerk, zijn bij Van Noort ruimschoots aanwezig. Door de grote keuze kunt u uw woning de stijl meegeven die bij u past.

De tegels en de andere materialen hebben een hoge kwaliteit

Van Noort BV heeft al meer dan zestig jaar ervaring op het gebied van bouw- en verbouwingsmaterialen. Deze ervaring uit zich onder andere in de hoge kwaliteit van de verschillende verkrijgbare materialen. Zo zijn er bijvoorbeeld tegels van diverse topmerken verkrijgbaar. Deze merken zijn van een goede kwaliteit en gaan jaren mee. De merktegels hebben ieder hun eigen unieke uitstraling en kunnen aan de sfeer in uw woning bijdragen. Gaat u voor een rustieke of toch een meer moderne uitstraling?

Bij Van Noort kunt u terecht voor veel verschillende tegelmerken

U kunt in de bouwwinkel en showroom terecht voor een groot assortiment aan tegelmerken. Denk hierbij aan merken zoals Keraben, Rako, Inca en La Fabbrica. Natuurlijk zijn er nog veel meer topmerken in de collectie aanwezig.

Van Noort biedt vele extra’s

Naast de enorme collectie aan tegels en bouwmaterialen, biedt Van Noort BV ook de nodige extra services. Zo kunt u de door u gewenste tegelvloer door bekwame vakmensen in uw woning laten leggen. De vloer zal voor u perfect worden gelegd. Ook kunt u bij Van Noort BV ervoor kiezen om vloerverwarming in uw woning aan te laten brengen. In de bouwwinkel en de showroom van Van Noort BV kunt u terecht om het enorme assortiment te bekijken. U kunt op deze manier een juiste keuze maken. Uiteraard kunt u ook uw eventuele vragen kwijt.