Van 5 Tot 9
Image default
Mode en Kleding

Wat is een boho jurk?

Een boho jurk is meestal los en vloeiend, en heeft allemaal te maken met bewegingsvrijheid. Deze jurk zorgt ervoor dat vrouwen hun schoonheid kunnen showen en val je echt op. De boho jurk wordt vaak gekenmerkt door het gebruik van natuurlijke stoffen zoals katoen en linnen, waardoor ze perfect zijn voor zowel de zomer als de winter. Tegenwoordig zijn ze overal te vinden en zijn ze razend populair om te dragen.

Het kiezen van een boho jurk

Het uizoeken voor de perfecte boho jurk voor jou kan soms veel tijd kosten. Je moet rekening houden met jouw lichaamsvorm en stijlvoorkeuren om de beste keuze te maken. Daarom hebben we een aantal punten opgesteld waar je rekening mee kan houden bij het kiezen van een boho jurk.

  •  Je lichaamsvorm: Als je klein bent, kies dan een jurk met een getailleerde taille en mouwen. Als je rondingen hebt, kies dan jurken met een imperium taille of iets met ruches of plooien bij de taille.
  • Jouw stijlvoorkeuren: Als je de voorkeur geeft aan minimale detail, kies dan jurken met strakke lijnen en eenvoudige patronen zoals strepen of stippen. Als je de voorkeur geeft aan bohemienstijlen zoals maxi-rokken en zwierige tops, ga dan voor jurken met kanten details.
  • Het weer: Als je een tropische vakantie plant, dan kan je kiezen voor jurken met kleurrijke patronen. Als je op weg bent naar een koude bergvakantie, draag dan iets met een empire taille en lange mouwen.

 

Accessoires om te dragen bij een jurk

Het dragen van een jurk is al heel gaaf, maar om de outfit compleet te maken zijn er nog tal van leuke accessoires om erbij te dragen. Denk maar aan een paar sieraden zoals oorbellen, kettinkjes of armbanden. Naast sieraden zijn er ook tassen, die naast de outfit ook nog eens heel praktisch zijn om spullen in op te bergen. Tegenwoordig is het ook populair om sjaals, riemen en verschillende soorten beenwarmers te dragen bij jurken!

https://www.the-twosisters.nl/collections/boho-jurken