Van 5 Tot 9
Image default
Dienstverlening

Wat is het belang van een phishingtest?

Een phishingtest is volgens ConanDoyle van belang, omdat bedrijven nummer één doelwit zijn als het gaat om het vergaderen van informatie door middel van hacking. Dit bedrijf uit Wateringen maakt zich al jaren hard om andere bedrijven, zoals die van u, bewust te maken van de gevaren die er zijn als u zich niet laat beveiligen tegen hackers.

Hoe verloopt een phishingtest?

De specialisten van ConanDoyle gaan met u in gesprek om te achterhalen hoe zij het beste een gesimuleerde phishingtest kunnen maken voor uw organisatie. Zo’n test wordt uitgevoerd door middel van een e-mail die naar een geselecteerd aantal medewerkers wordt verstuurd. De simulatie test achter de e-mail zorgt ervoor dat de specialisten kunnen meten hoeveel medewerkers de e-mail daadwerkelijk openen en hoe de beveiligingssystemen van uw bedrijf reageren op de e-mail. Als alle gegevens verzameld zijn ontvangt u van dit bedrijf een rapportage met daarin de plus- en minpunten. Daarnaast ontvangt u een persoonlijk aanbod vanuit het bedrijf om uw organisatie beter te beveiligen tegen hackers. Dit doen zij door nieuwe systemen in te bouwen die voorzien zijn van de meeste recente software. Alle systemen worden gebundeld in een Security Operations Center wat het hart van de beveiliging wordt. Het uiteindelijke doel van dit bedrijf is om uw medewerkers en uzelf meer bewust te maken van aanvallen van buitenaf en hoe makkelijk een e-mail verstuurd is. Zeker omdat hackers dagelijks via nieuwe manieren bedrijven proberen te hacken, is het van groot belang dat uw bedrijf optimaal beschermd is en blijft.

Kom erachter hoe u kunt bijdragen

Een phishingtest is een hele goede manier om te achterhalen hoe goed uw organisatie beveiligd is. Echter zijn er ook voldoende dingen die u zelf kunt doen om uw bedrijf zo goed mogelijk te beveiligen tegen hackers, zoals regelmatig uw wachtwoord wijzigen. Laat ConanDoyle uit Wateringen uw bedrijf informeren over de mogelijkheden door een afspraak met hen in te plannen.