Wil je een fruitmand schenken? Bestel deze hier eenvoudig online

Van5tot9

Wanneer je iemand een fruitmand wilt geven, dan kun je deze gemakkelijk online bestellen. Bijvoorbeeld via Topfruit.nl, waar je in een paar korte stappen een bestelling plaatst en zelf kiest op welke datum je de fruitbox wilt laten bezorgen. Bij deze aanbieder kun je terecht als particulier, maar ook als zakelijke klant. In het laatste geval kun je eenmalig een zakelijk account aanmaken met je KvK-nummer. Dit maak het voor jou als zakelijke klant mogelijk om op rekening te bestellen via een factuur.   

Klassieke fruitmanden en andere varianten

Dagelijks wordt bij Topfruit.nl vers fruit aangeleverd waarmee verschillende fruitmanden samengesteld worden. Er is een klassieke variant die gevuld is met diverse fruitsoorten en een gezonde fles sap. Je kunt ook kiezen voor een fruitmand met extra geschenk; denk hierbij aan een flesje wijn, nootjes of bijvoorbeeld een set tijdschriften. Daarnaast kun je een speciale fruitbox laten bezorgen. Dit exemplaar bevat zowel het bekende fruit als exotische fruitsoorten. Wil je specifiek biologisch geteeld fruit schenken? Dat kan ook. Deze fruitmand kun je indien gewenst aanvullen met een bijpassende biologische wijn.

Personaliseer je geschenk

Je kunt de fruitbox dus al personaliseren door een extra geschenk te kiezen. Verder heb je de mogelijkheid een kaartje toe te voegen dat aansluit bij een specifieke gelegenheid, uiteraard met een persoonlijk berichtje. Vervolgens geef je het adres op waar je de fruitmand wilt laten bezorgen en kies je, indien gewenst, een bezorgdatum uit. Via Topfruit.nl kan een fruitbox van maandag tot en met zaterdag bezorgd worden. Zo snel mogelijk de fruitmand laten brengen? Dat kan via dit bedrijf vaak al binnen 24 uur, afhankelijk van jouw bestelmoment. Wanneer je de stappen van het bestelproces hebt doorlopen, rest alleen nog de betaling. Je kunt direct betalen of achteraf, met behulp van verschillende betaalmethoden. Bestel je zakelijk? Dan kun je achteraf betalen met de factuur die je toegestuurd krijgt.