Van 5 Tot 9
Image default
Dienstverlening

Wilt u uw badkamer laten opknappen?

Wilt u uw badkamer laten opknappen? Heeft uw badkamer vergeelde tegels, gedateerde patronen of een wastafel met vlekken die u niet weg krijgt? Dit zijn allemaal goede redenen om naar de bouwmarkt te gaan, zodat u zo snel mogelijk uw badkamer kan opknappen. Maar wist u dat er een veel goedkopere methode bestaat, die uw badkamer er evengoed weer als nieuw uit laat zien? Zo kan er bijvoorbeeld een nieuw laagje op uw tegels aangebracht worden, waardoor ze stralend wit worden, zelfs als ze eerst jaren ’70 oranje waren. Deze methode is ontwikkeld door keuken – en badkamerspecialist Het Chique Huis in Den Haag.

Het Chique Huis

Bij Het Chique Huis hebben ze al meer dan dertig jaar ervaring met badkamers opknappen, en dat blijkt ook uit de vele zelfontwikkelde methoden die ze aanbieden, om uw oude badkamer weer als nieuw te maken. En het mooie is: in bijna alle gevallen duurt een badkamer opknappen nooit langer dan een dag. Probeer maar eens een reguliere renovatie te doen in dat tijdsbestek. Tevens geeft het veel minder rommel, omdat er niet verbouwd hoeft te worden. En dit alles krijgt u voor een schijntje van het bedrag dat nodig is voor een reguliere renovatie. U krijgt bij dit bedrijf vijf jaar garantie, als bewijs van hun vertrouwen in hun eigen methodes.

Een badkamer renoveren met een lag budget

Als u het financieel even niet zo ruim heeft, hoeft dat dus totaal geen obstakel te vormen. De methodes die Het Chique Huis hanteert kosten slechts een fractie van het bedrag dat u uit zou geven als u alles zou vervangen. Uw wensen worden uitgebreid besproken, voordat er een plan gemaakt wordt voor uw badkamer, om alles er weer als nieuw uit te laten zien. Meer informatie is te vinden op de website van dit innovatieve bedrijf uit Den Haag.

https://www.hetchiquehuis.nl

Gerelateerde artikelen

Ontwerp een eigenzinnige tuin samen met de hovenier in Roosendaal

Bedrijfsmakelaar

Een hardcover boek drukken op duurzaam verkregen papier