Van 5 Tot 9
Image default
Vakantie

10 verbazingwekkende dingen om te doen in Malaga met je vrienden

Gelegen aan de Costa Del Sol is Malaga een badplaats die bekend staat om zijn luxueuze hotels, kustlijnen en aantrekkelijke eilanden. Het hele jaar door trekt deze plaats een groot aantal bezoekers vanwege de ongewone dingen die hier gebeurd zijn, gaande van de Moorse geschiedenis tot recentere tijden. Als je overweegt om een reis naar hier met jouw familie of vrienden te regelen, kan je best een plan opstellen met welke activiteiten je hier wil doen en welke sites je wil bezoeken. Om je te helpen hebben wij de 10 beste activiteiten, die je in Malaga met jouw vrienden kan doen, op een rijtje gezet. Laten we eens kijken!

Plan een bezoek aan Vamos a la Playa de la Malagueta:

Vamos a la Playa de la Malagueta is het belangrijkste strand van deze stad waar je kan genieten van elke moment op het zachte witte zand. Niet ver van de stad is het strand vol met opties voor jouw entertainment en de beste strandactiviteiten waar je met jouw vrienden van kan genieten.

Sporten in Malaga:

De sporten van Malaga staan bekend om hun diversiteit en plezier waar er getraind kan worden in deze prachtige kustplaats. Aan de Costa Del Sol, heb je de kans om te peddelen, surfen, rijden met de quad terwijl je dolfijnen spot, raften, wandelen en fietsen. Dit zijn de beste dingen om te doen op deze plaats.

Bezoek de grotten van Nerja:

Beleef iets mysterieus en uniek door een bezoek te brengen aan de Nerja grotten in Malaga, een keten van enorme grotten verspreid over 5 kilometer. De grootste stalagmiet ter wereld is er ook te bewonderen, waardoor deze site de moeite waard is om te bezoeken. Je kan hier mooie momenten beleven met je vrienden. Ga met de auto of de bus. Als je een auto wil huren, kijk dan op www.autospanje.nl. Je kan de auto afhalen op de luchthaven of in de stad.

Eet gegrilde sardienen:

Ga, eet en geniet van de gegrilde sardienen, want je zal de smaak en het aroma nooit meer vergeten wanneer je dit met jouw vrienden beleeft. Het is de must-do in Malaga met jouw vrienden, en deze vers gevangen sardienen smaken overheerlijk als ze gegrild worden.

Organiseer een picknick in de Botanische tuin:

Geniet van een ontspannen en onvergetelijke tijd met jouw vrienden door een picknick te organiseren in de botanische tuin, in elk seizoen is het de moeite waard om te bezoeken. De stranden, prachtige bloemen, landschappen, vegetaties en cursussen maken het de beste plaats om herinneringen te verzamelen in Malaga.

Ga baden in de hammam al Andalus:

Hoewel het een dure activiteit is, is het natuurlijk iets dan je niet mag missen omdat er veel charme en plezier verbonden is met de unieke Arabische bad ervaring. De vijf thermale baden, de lichaamsmassage en de Nazari decoratie zorgen voor rust voor ziel, geest en lichaam.

Plan een feestje:

Een feestje bouwen in Feria de Malga is het beste wat je kan doen met jouw vrienden tijdens de reis. Deze grote beurs biedt uitstekende activiteiten aan die je nooit meer zal vergeten. De herovering van het Andalusische, feestjes met flamenco en sherry zijn gegarandeerd een bron van plezier!

Voel de emoties van de flamenco muziek:

Ga samen met jouw vrienden genieten van de fantastische flamenco muziek met de uitmuntende dans die aan het publiek gepresenteerd wordt. De passie komt vanzelf met deze muziek en de dans is wereldberoemd en trekt iedereen aan om hiervan te genieten.

Ga naar Marbella:

Bezoek en geniet van mooie momenten waar de Moorse cultuur vermengd is met de voorzieningen van een resort van wereldklasse. Je zal genieten van de uitzonderlijke mogelijkheden, waaronder waterattracties, de verschillende activiteiten in en rond het water en het gunstige klimaat.

Picasso Museum:

Het Picasso museum is een geweldige plek waar je je kan laten inspireren door de belangrijke kunstenaars en hun werken. Je zal er zeker een kwaliteitsvolle en memorabele tijd hebben met jouw vrienden terwijl je de legendarische kunstwerken bespreekt.

https://www.autospanje.nl/