Van 5 Tot 9
Image default
Telefonie

Bellen met T-Mobile?

0906-1850 is het nummer om te onthouden als T-Mobile bellen op je to do-lijstje van vandaag staat. Dit is namelijk het telefoonnummer van De Klantenservicetelefoon. De Klantenservicetelefoon is een unieke dienstverlening voor iedereen die op zoek is naar een klantenservicetelefoonnummer. Veel particulieren, zelfstandigen en grote bedrijven kennen 0906-1850 al uit hun hoofd.

Snel doorverbonden

Als je het nummer belt, krijg je een medewerker van De Klantenservicetelefoon aan de lijn die je veel informatie kan geven over T-Mobile. Je kunt dan denken aan het keuzemenu dat je te wachten staat als je T-Mobile aan de lijn hebt. Maar ook leuke feitjes over de telecomprovider zoals de ontstaansgeschiedenis, de jaarlijkse omzet en het aantal medewerkers. Nadat je helemaal bijgepraat bent, kan De Klantenservicetelefoon je doorverbinden met T-Mobile. De bereikbaarheidstijden van T-Mobile zijn: maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 en 20.00 uur, zaterdag van 09.00 tot 17.30 uur.

Klantenservice snel te pakken

Het klantenservice telefoonnummer van T-Mobile is een mobiel nummer: 06 – 2400 1200. Voor klanten is het een gratis nummer. Overigens kun je met je vragen ook terecht op de site van de telecomprovider. Voor mensen met een abonnement biedt de site allerlei praktische ‘zelf regelen’-opties. De top 5 hiervan ziet er als volgt uit:

  1. Je verbruik online bekijken
  2. Je facturen online bekijken
  3. Persoonlijke instellingen wijzigen
  4. Je abonnement inzien
  5. Een factuur betalen

T-Mobile probeert haar vaste klanten zo goed mogelijk te bedienen. Met de T-Mobile app slagen ze daar zeker in! Zodra je deze op je smartphone of tablet geïnstalleerd hebt, kun je 24/7, waar je ook bent, jouw belangrijkste gegevens bekijken. De app is gratis en ook het gebruik ervan is voor T-Mobile-abonnees kosteloos -er wordt geen dataverbruik van je bundel afgetrokken-. Zit je bij een andere provider als KPN, Ben of Vodafone dat kun je natuurlijk ook terecht bij De Klantenservicetelefoon. Laat snel van je horen, we zijn er ook voor jou!

 

https://www.klantenservicetelefoon.nl/