Van 5 Tot 9
Image default
Woning en Tuin

Leuke naamborden, perfecte prijs!

Naambordjes zijn er in eindeloos veel soorten en maten bij De NaambordenSite, en ze worden gratis verzonden. Om bij het materiaal te beginnen: je kunt onder andere kiezen uit blauwsteen, acrylaat, keramiek, gravoglas, graniet, marmer-look en metal-look. Als je klikt op jouw favoriete categorie krijg je allereerst een algemene beschrijving te zien.

We nemen keramiek als voorbeeld. Daarbij wordt vermeld dat de naamplaten met de hand gemaakt en ingekleurd worden, dat ze prima geschikt zijn voor buiten gebruik en dat ze water- en vorstbestendig zijn. Onder deze handige info zie je fotootjes van alle individuele bordjes uit de serie. In dit geval staan bijvoorbeeld klassieke naamborden met afbeeldingen en speelse nummerplaatjes tot je beschikking. Als je op de foto klikt van het bord dat jij uitgekozen hebt, lees je aanvullende info en daaronder een invulveld onder de kop ‘Product Opties’. Daar kun je jouw persoonlijke wensen en voorkeuren invullen. Als je tot slot op bestellen klikt, komt een en ander binnen bij de medewerkers van De NaambordenSite en gaan zij direct voor je aan de slag!

Huisnummer dat echt bij je past

Huisnummers waar kun je die kopen? Als je niet de tijd hebt om stad en land af te gaan, is De Naambordensite een uitstekende keuze. Het assortiment bestaat onder meer uit nummers van kunststof, aluminium, cottage, emaille, hout en natuursteen. Per nummer staat de prijs vermeld, evenals de maat en eventueel extra opties. Het leuke van bestellen bij De NaambordenSite is dat je de kans krijgt een geheel eigen, origineel huisnummer te ontwerpen. Zo kun je beslissen welke kleur het huisnummer krijgt, welk lettertype gebruikt wordt, hoe de uitlijning eruit komt te zien en ga zo maar door.

Als je het lastig vindt om te kiezen uit al die mogelijkheden -wat wij ons overigens goed kunnen voorstellen- kun je contact opnemen met de klantenservice. De medewerkers zitten klaar om je te adviseren en al je vragen te beantwoorden. Je kunt mailen naar info @ denaambordensite. nl en bellen met 0251-241364.

https://www.denaambordensite.nl/