Van 5 Tot 9
Image default
Eten en drinken

Bestel uw dagvers verwerkte, gesneden uien bij deze leverancier

U ontvangt altijd kwalitatief hoogstaande ui-producten als u uw gesneden uien aanschaft bij deze leverancier in verwerkte uien. Mol Fresh Food is jaren geleden begonnen in de uienhandel, waarna ze zich gingen onder scheiden door hun uien te schillen. Vervolgens besloten ze hun uien ook te snijden en te verpakken. De gesneden uien die u bij dit uienverwerkingsbedrijf koopt, worden dagvers verwerkt. De uien komen vers van het land, waarna ze direct worden teruggekoeld tot twee à drie graden Celcius. Deze koele uien worden dezelfde dag nog geschild en gesneden in de vorm die u wenst, waarna u de ingepakte uien kunt ophalen of door dit bedrijf laat bezorgen. Zij zorgen ervoor dat hun kwaliteit ook tijdens het transport gewaarborgd blijft, door de perfect geconditioneerde omstandigheden in de vrachtwagen.

Gesneden of enkel geschilde uien kopen

De uien van dit bedrijf worden gesneden in diverse vormen. De uienblokjes worden vooral gebruikt in de vleesindustrie, de horeca, de vis- of groentegroothandel en in bakkerijen. De uienringen zijn vooral bedoeld voor de maaltijdverwerkende bedrijven en de horeca. Bovendien schaft u bij dit uienverwerkingbedrijf ook enkel gepelde uien aan. Wat u ook maar wenst op het gebied van verwerkte uien, dit bedrijf staat voor u klaar. U heeft de keuze uit rode uien, gele uien en sjalotten. Er zit dus voor ieder wat wils bij.

Laat uw dagverse uien bezorgen

Heeft u interesse in de dagverse ui-producten van Mol Fresh Food uit Putten, in de buurt van Amersfoort? Dan staan de medewerkers van dit bedrijf u graag te woord. Klantvriendelijkheid en service vinden zij, naast hoge kwaliteit en hygiëne, ook heel belangrijk. Dit bedrijf wil u optimaal bedienen. Vandaar dat ze zorgen voor een dagverse verwerking van hun gesneden uien én een snelle levering. Neem contact met dit bedrijf op met behulp van de contactgegevens van hun website, als u nog vragen heeft over hun producten of hun dienstverlening.

 

https://molfreshfood.nl/