Van 5 Tot 9
Image default
Bedrijven

Bij dit garagebedrijf in Rotterdam lease je een nieuwe of gebruikte auto

Bij garagebedrijf Spiering & Pluym met vestigingen in Rotterdam en Delfgauw lease je eenvoudig een gebruikte of een nieuwe auto voor particuliere of zakelijke doeleinden. Er zijn verschillende vormen van leasing mogelijk. De medewerkers van dit garagebedrijf uit Rotterdam geven je graag persoonlijk advies, zodat je de juiste keuze maakt betreft het leasen van een auto. Particulieren hebben de keuze uit Private Lease en Eigendomslease. Deze tweede vorm houdt in dat je je schadevrije jaren behoudt én dat je na afloop van het leasecontract de mogelijkheid hebt de auto over te kopen. Als bedrijf heeft u ook de mogelijkheid om voor Eigendomslease te kiezen, maar u heeft ook keuze uit Financial Lease en Operational Lease.

Je auto repareren

Heb je schade aan je auto of is je auto toe aan een onderhoudsbeurt? Dit garagebedrijf uit Rotterdam staat graag tot je dienst. Bij hen kun je terecht voor allerlei standaard én bijzondere onderhoudswerkzaamheden. Zo vullen ze bij iedere onderhoudsbeurt je olie bij en ze controleren je airconditioning op lekkage. Daarnaast zorgen ze ervoor dat je banden uitgelijnd zijn. Goede uitgelijnde banden hebben namelijk vele voordelen. Ongeacht van welk merk je auto is, of hij hybride is en welke transmissie je rijdt, jouw auto krijgt bij dit bedrijf altijd de juiste zorg.

Verkoop hier je auto binnen één dag

Wil je snel van je auto af? Bij dit garagebedrijf in Rotterdam of Delfgauw verkoop je je auto heel snel en eenvoudig! Je vult een formulier in en komt de auto bij hen afleveren. Ga je akkoord met de inkoopwaarde die dit bedrijf je biedt? Dan is alles binnen één dag geregeld. Je kunt zelfs direct het koopbedrag van de auto ontvangen. Kom langs in de showroom van Spiering & Pluym voor meer informatie of neem contact op met behulp van de contactgegevens op hun website.