Van 5 Tot 9
Image default
Vakantie

Boek een vakantie op de camping in Lichtenvoorde

 

Heeft u vakantieplannen voor de zomer? Nog niks geboekt, denk dan eens aan vakantie in eigen land, zoals kamperen op de camping in Lichtenvoorde. Vlak buiten Lichtenvoorde ligt een natuurcamping. Midden in de natuur is het de perfecte plek om te kamperen in de Achterhoek

Camping Lichtenvoorde

De camping in Lichtenvoorde bestaat uit 25 comfortplekken met stroom, water en eigen afvoer, een sanitair gebouw met douches, toiletten vloerverwarming en een afwasgelegenheid. Op de camping zit daarnaast ook nog een kleine winkel, waar u elke ochtend verse broodjes kunt halen. Ook is er een grote speeltuin naast de receptie en zijn er diverse kleine speeltuinen op de camping in Lichtenvoorde. U kunt bij de receptie ook terecht voor friet, snacks en pizza. Wilt u gezellig iets eten, dan is het centrum van Lichtenvoorde op minder dan 2 kilometer afstand.

 

Midden in de natuur

De camping in Lichtenvoorde midden in de natuur gelegen, hierdoor ervaart u een groot gevoel van rust. Toch is het centrum niet ver weg. Ook is de camping een goede uitvalbasis om de Achterhoek te verkennen, op de fiets, motor of wandelen. Er zijn veel wandel- en fietsroutes in de buurt. In augustus wordt de jaarlijkse fietsvierdaagse georganiseerd in Lichtenvoorde. Er zijn routes van 25 en 50 kilometer door de Achterhoek en het Duitse grensgebied. De natuur camping in Lichtenvoorde is dan de ideale plaats om de verblijven. Liever iets anders dan sportief bezig zijn? De Achterhoek kent ook veel prachtige dorpen die te moeite waard zijn om te bezoeken. Ontdek het zelf en boek uw campingplek op de camping in Lichtvoorde. Kijk op onze website voor de actuele beschikbaarheid en tarieven. Als u nog voor half juli boekt, profiteert u nog van een last-minute korting. We zien u graag op de camping in Lichtenvoorde verblijven.